Connery

21 Jump Street x Men in Black er en film der kommer til at ske

Og her kommer titlen!

Crossoveren mellem Jump Street og Men in Black blev bekræftet for en lille måned siden, selvom snakken har været en del af ofentlige spekulationer, lige siden Sony-hacket tilbage i december 2014. 

Men annonceringen skabte lige så meget forundring som begejstring. Hvorfor overhovedet gøre det? Hvordan kan man på nogen måde bringe de to universer sammen? Gode spørgsmål, som filmstudiet har været ude og svare en smule på.

ANNONCE

21 Jump Street gjorde grin med reboots. 22 Jump Street tog pis på sequels (Husk alle forslagene i rulleteksterne?), og derfor giver det meget god mening, at den kommende film i serien jokker lidt rundt i Hollywoods hyperaktuelle fascination for delte filmuniverser. Men in Black 3 gik i dybden med tidsrejser og parallelle verdener, og det giver masser af albuerum til de to Jump Street karakterer Jenko og Schmidt. Hvorfor skulle de IKKE have lyst til at blive agenter indenfor MIB-organisationen og bekæmpe aliens?

Under CinemaCon i onsdags, blev titlen på den kommende film afsløret: MIB23. Simple as that. Derudover blev det også bekræftet at Jonah Hill og Channing Tatum vender tilbage i deres vante roller. 

ANNONCE
21 Jump Street x Men in Black er en film der kommer til at ske
Del

Seneste nyt

Annonce