Connery

Zulu Rocks 2007

YEAH... Sagde Connery til dette års Zulu Rocks.

4 ud af 6 stjerner
Vejret på dagen var som det danske vejr nu engang er, uforudsigeligt og til tider trist. Denne dag var ingen undtagelse så det var en våd udsendt fra Connery som indtog Parken denne lørdag eftermiddag.

Parken og TV2 Zulu havde tildelt os et lokale, og hold nu fast. Vi snakker fri forplejning i form af frugt, vand, øl og ja selv læskende isdrikke, samt internet og ja jeg ved ikke hvad. Sådan skal det fandme være og jeg kunne placere mit regnvåde korpus omringet af luksus og høj service.

Den første på scenen ved dette års Zulu Rock 2007 var de fantastiske KNA Connected som jeg personligt havde glædet mig meget til at se live. De indtog scenen med sådan en energi at man skulle tro at det var deres encore og fra start til slut havde de publikum i deres hule hånd. Det er dejligt at se et band nu om dage som udstråler den form for positivitet som KNA gør. Man kan mærke helt ned på bagerste række deres positivitet og energi, og ting som glæde, fest og gode tider er lige præcis det som KNA står for.

Jeg var så heldig at få et par minutter bagefter med drengene og det her er hvad vi snakkede om.

Hvordan vil i beskrive jer selv som band?
Positiv og med masser energi. Det er vores niche og det er det som gør os til KNA Connected. Vi tror ikke vi kan lave det der tricks som Destinys Child eller Sugababes gjorde med at skifte deres medlemmer ud. For det er jo os tre som in
ANNONCE
Zulu Rocks 2007
Hvordan er det at åbne dette års TV2 Zulu Rock?
Jamen det er jo en kæmpe ære at få lov til men samtidig tænker man lidt nogle tanker inden man går på om der er nogle mennesker overhovedet og om hvordan stemningen er, så vi bruger lige lidt tid sammen inden vi går på og samler alles energi og så fyrer vi den bare af fra start til slut. Vi vil gerne holde en fest MED publikum og ikke FOR publikum. Alle er inviteret når KNA holder fest på scenen.

Hvad vil der så ske i fremtiden med KNA?
Jamen vi vil indtage den internationale scene. Vi var i Stockholm forleden og holde koncert og vi tænkte, der er sgu ikke nogen som kender os heroppe så vi kunne slappe af og nyde en tur på strøget. Dog efter vores soundcheck tog vi ind til byen igen for at få noget at spise, og der var sgu folk som havde fulgt efter os blot for at få autografer. Så vi vil meget gerne ud i verden og vise hvad vi kan, så folk ikke bare tror at vi er et enkelt album. Vi vil lave mange albums med samme energi og vi har jo også hele tiden noget at bevise. Forstået på den måde at vi er jo underdogs på den danske musikscene så derfor vil vi jo hele tiden fyre den max af og lave det vildeste live shows så vi for alvor kan sætte os selv på landkortet. Ellers vil vi jo bare blive ved med at have det sjovt og lave god musik.

Amy Winehouse.
Ja vi kender efterhånden alle sammen hendes navn, da denne iltre kvinde har hærget vores radioer med hittet Rehab den seneste stykke tid. Med et følge af blæsere og sangere, listede hun som den spirrevip hun nu engang er ind på scenen. Hendes show var en blandet landhandel af god vokal og arrangement og en forfærdelig lydflade som bredte sig udover Parken som et skingert lagen af toner og forceringer. Lyden er en ting og kan undskyldes for men synes bestemt det er ærgerligt når man nu har fået fat på sådan et talent som Amy Winehouse nu er, og at hendes stemme og musik så ikke bliver retfærdiggjort. Alt i alt var det en kedelig forestilling og man kunne have forventet meget mere men lad os lade den ligge her.

Bliglad
er et dansk reggae band som jeg først blev bekendt for nylig så jeg glædede mig da lidt til at se om de friske toner jeg hørte i radioen også kunne udleves på scenen. SKUFFET er ordet som jeg ikke skal lede længe efter. Ja givet de var fyldt med energi og god karisma men at spille et helt set sange, hvor man ikke kan finde ud af om det er forskellige sange eller EN lang. Ja så burde de måske kanalisere deres energi til at få skrevet nogen sange som man kan adskille fra hinanden. Jeg faldt aldrig for deres musik denne aften og det skuffer mig da de fængede på radioen men nu ender i en kasse med monotone melodier og genlyd.

Niarn
var som sædvanlig fulgt af hans trofaste band med Simon Jul på guitar. De fyrede den af i bedste I don't give a fuck stil med sikre sange blandet med nogle nye fra hans crew, Blok 13. Ja han leverede varen og folk blev jo ikke skuffet over at se Niarn, da vi allerede godt ved hvad han kan og ikke kan. Ikke noget nyt at skrive hjem om.

Johnson
fulgte op på den lækre hiphop stemning som Niarn havde lagt for dagen og knaldede til den i et overdrevent gear som fik folk helt op foran i rækkerne. Rigtig godt show og Johnson gjorde det han skulle i et stemningsfyldt set.  Dog endnu engang bliver man langsomt lullet ind i en triviel trance af det man har hørt 1000 gange før. Ja det er dansk og det er hiphop men det er ikke noget nyt.
ANNONCE
Zulu Rocks 2007
Alphabeat er jo vores tids svar på hvad vores forældre var i 80'erne. Usmageligt klædt men hippe på den fede måde. De høstede indtil videre aftenens største bifald og de unge mennesker fra Silkeborg var tydeligt nervøse men føj for den lede de gav Parken den saltindsprøjtning som der skulle til efter nogle tunge hiphop rytmer. Med balloner og pastelfarvet tøj gav de sig hele vejen og et lille øjeblik fik de Parken til at glemme regnvejret udenfor og samlede folk i en glædesdans.

Scissor Sisters
er nogle glade og flamboyante tosser fra New York som VIRKELIG ved hvordan man fyrer den af. Jeg kan uden at tvivle sige at det var aftenens performance. Det hele var der bare i form af god lyd, showmanship og et drive som nåede langt over i fælledparken. Hele Parken overgav sig fuldstændig fra start til slut og de står som de absolutte stjerner den aften.
ANNONCE
Zulu Rocks 2007
50 Cent kan man skrive meget om men vi kan ikke komme udenom at han er en kæmpe stjerne over hele verden og med en sønderrivende bas skilte han vandene den aften for hvor amerikansk hiphop er og hvor det danske starter. Bling bling og homies på scenen er en enkelt opskrift som 50 Cent også dyrker og det hele var meget noget vi havde set mange gange før, så at han var aftenens hovednavn forstår jeg godt men han blegnede i skyggen af KNA, Alphabeat og Scissor Sisters.

Lad os få den endelige konklusion af HELE
arrangementet.


Velkomsten og den proffesionalisme som TV2 viste fra starten af var simpelthen til UG og slange. Vi manglede ikke noget og dem som gjorde fik tingene løst hurtigt og nemt. Det er en kæmpe oplevelse i sig selv at opleve en velsmurt maskine som TV2 var denne aften og jeg kan kun bukke og neje over at de lod os være med.  Ærgerligt at vi ikke kunne få lov til at bruge blitz til de fleste kunstnere men at stå helt nede foran i pressegraven var nu ret gode pladser, så klager bestemt ikke.

Artisterne i år var en blandet fornøjelse og ja man kan selvfølgelig kigge lidt på de berygtede lydproblemer der engang imellem opstår i Parken men det undskylder ikke for flade og ligegyldige performances fra de forskellige kunstnere. Stemningen var god og Parken rockede som de skulle og ingen kan gå derfra uden at føle sig en lille smule tilfredsstillet, da der var musik for enhver smag. Jeg vil slutte af med at give dette års Zulu Rock 7 ud af 10 ølkrus og det er mere end rigeligt til at bestå.

Tak til Marianne fra TV2 og resten af de folk som gjorde denne dag til en god oplevelse.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce