Connery

ZTE smækker MANGE megapixel i deres Axon 30 Ultra

Den kinesiske flagskibs-Android gær klar til international lancering

Kinesiske ZTE er en gigantisk smartphonefabrikant, der er forholdsvis ukendt herhjemme - men som med andre kinesiske Android-producenter, er de med helt fremme, når det gælder udviklingen af højt-specificerede smartphones. 

Det gælder også for den nye ZTE Axon 30 Ultra, en high-spec smartphone, der netop er blevet lanceret i Kina og lanceres internationalt i løbet af maj. Prisen kendes endnu ikke for den internationale version. 

Den nye smartphone bygger på det pt. bedst ydende Android-chipset Snapdragon 888, som også benyttes hos OnePlus, Sony, Motorola, Huawei og til dels Samsung. 

ZTE brænder igennem på ultra-funktioner på en række punkter. Blandt andet understøtter den 6.67" store AMOLED skærm en 144 Hz opdateringshastighed, mens batteriet på 4600 mAh har 66 Watts hurtigopladning, og på papiret topper den lynhurtige OnePlus 9 Pro

Kameraet er det helt store udstyrsstykke, her er Atom 30 Ultra nemlig udstyret med intet mindre end tre 64 megapixel kameraer og 8 megapixel periskop-zoom kamera. Setuppet gør brugeren i stand til at skyde billeder fra lang, mellemlang og close-up range med et klik - og det bliver ret interessant at se, hvordan det virker i praksis. 

De tre aktive kameraer kan også benytte samme feature til videooptagelse, hvor man filmer med multi-cam og efterfølgende får mulighed for at redigere videoen, med de forskellige resultater, med klip i vinkler og lette transitioner. 

ANNONCE
ZTE smækker MANGE megapixel i deres Axon 30 Ultra
Del

Seneste nyt

Annonce