Connery

Zombie MMO fra Sony? [OneTake spil 96]

20 minuter om ugens spilnyheder i et råt og uklippet OneTake.

Zombie MMO fra Sony? [OneTake spil 96]
Bilspillet The Crew er kørt i forskellige retninger i forhold til udgivelsesdato og skabt forvirring, om det overhovedet ville blive færdigt. Nu ser det ud til, at The Crew holder sig på sporet og kører ligeud frem til udgivelse senere på året hør hvorfor Bense tror, at udviklerne er blevet inspirreret af OneTake’s anden vært Teemo.

Nintendo kæmper en brag kamp for at holde liv i deres spillekonsoller, der har derfor været flere nyheder fra deres side i ugens løb – nogle bedre end andre. Skal de holde sig til at producere spil eller kan de med WiiU og 3DS gøre sig gældende i konsolkrigen?

Der er også masser af nyheder fra den danske scene, der er blandt andet blev afholdt SpilPrisen, et awardshow for den danske scene. Showet tiltrækker sig ikke den samme opmærksomhed som Danish Game Awards, men har bestemt sin berretigelse.
Er du milliadær eller har en onkel der er? Skulle du måske købe et nyt studie til OneTake eller investere i verdens største spilsamling. Sony hopper med på MMO vognen og så vil de i øvrigt give os et populært PS3 spil på PS4, det og meget mere er emnerne i ugens program
 
Husk, du kan stille dine spørgsmål til OneTake herunder og i denne forumtråd: OneTake
 
Her kan du skrive, hvis du har et ønske til indhold, i den “Den Røde Kuffert
 
Som altid er der spørgsmål og kommentarer fra jer, der ser med.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce