Connery

Zero Kbh

Zero i København - Det fedeste musik og de lækreste piger!

Zero Kbh
Vi ankom på Zero senere på aftenen (husk at kigge galleriet), klokken var vel omkring de 2 og stemningen var perfekt. Pigerne lignede prinsesser, og tequila i baren kostede blot 25 kroner?

Zero nightclub og lounge viste sig at være en totalt fed club. Her spiller de det fedeste musik, og der var virkelig gang i dansegulvet.

R&B var hittet denne aften, blandet med en del freestyle musik fra Dj'en, der fik beatene til at flyde rigtig godt sammen! Techno er heldigvis bandlyst, så for en gangs skyld kunne vi slippe for alle knaldehovederne, der knokler afsted hele natten!
ANNONCE
Zero Kbh
Forestil jer, 10 piger på dansegulvet der vrider sig til en god gang R&B, imens du selv chiller totalt på en kæmpe puderække i den anden ende... Ja så har du Zero!!

Zero er indrettet med lyse farver og fedt møblement og giver et meget afslappende miljø. Stedet er i 2 etager med 2 dansegulve og 3 barer, og vi har hørt der skulle være bordservering i loungen, men "hey vi er unge og friske og skal sgu ikke sidde ned" var lidt stilen denne aften, så om bordserveringen holder ved vi faktisk ikke!?
ANNONCE
Zero Kbh
Connery.dk takker af for denne extrem gode aften, og vender tilbage snarest muligt - Så skal der flyde helflasker igen igen....

Åbningstider:

Fredag og lørdag:

Åbner 22.00

fri entré til 24.00.

Entré efter 24:

60 kroner inkl. jakke
Del

Seneste nyt