Connery

Zack Snyders giver første glimt af Army of Thieves

Forløberen til Netflix' zombieflick Army of the Dead lander snart

Zack Snyder ligger bestemt ikke på den lade side for tiden - i foråret fik vi det ultralange Snyder-cut af Justice League på HBO, derefter kom hans cookie-cutter Zombies-i-Las-Vegas-Med-Dave-Batista-film Army of the Dead - og sideløbende har arbejdet med prequellen Army of Thieves stået på. Måske ikke den mest oplagte film, at bygge en prequel på - men i det mindste er det med en original idé. 

ANNONCE
Army of Thieves-castet - Zack Snyders giver første glimt af Army of Thieves Army of Thieves-castet

Den kommende film dykker ned i karakteren Ludwig Dieter, der i første film var den uheldige helt, der skulle give en hånd med at åbne et pengeskab i zombiebefængte Las Vegas. 

Men her lyder det til, at zombierne holder sig på afstand - Army of Thieves foregår nemlig inden zombie-udbruddet, og vil bære karakter af at være en heist-film med komiske anslag, hvor Dieter og hans gamle team, giver sig i kast med at åbne pengeskabe på tværs af det europæiske kontinent.

Netflix har endnu ikke afsløret den konkrete udgivelsesdato - men har blot listet filmen som 'kommer snart', hvilket betyder: Helst i 2021. 

Matthius Schweighöfer genoptager rollen som Ludwig, og joines blandt andet af af Game of Thrones-stjernen Nathalie Emanuelle.

ANNONCE
Fra Army of Thieves - Foto: Stanislav Honzik/Netflix - Zack Snyders giver første glimt af Army of Thieves Fra Army of Thieves - Foto: Stanislav Honzik/Netflix
Fra Army of Thieves - Foto: Stanislav Honzik/Netflix - Zack Snyders giver første glimt af Army of Thieves Fra Army of Thieves - Foto: Stanislav Honzik/Netflix
Del

Seneste nyt