Connery

Yamaha Booster: Yamaha puster liv i Booster-brandet med ny heavy elcykel

Yamaha ska' man ha?

En gang var Yamaha (BWS) Booster en benzindrevet scooter, der var pokkers nem at tune på, men den tid er ovre. Mens de små 2-takts-maskiner efterhånden finder deres indplacering hos samlere og nostalgikere, er de elektriske alternativer ved at indfinde sig.

Yamaha Motors har længe været leverandør af motorer til elcykler her i landet, men nu er MC-mærket klar med en elcykel, der er (elektrisk) Yamaha fra ende til anden: Yamaha BOOSTER eBike.  Lanceringen af den nye elcykel er en del af e-mobilitets-rakketten, som herhjemme blev skudt i gang med den elektriske scooter Yamaha Neos

Yamaha's BOOSTER eBike er designet som en ganske chunky elcykel, og udstyret med en 2,8-tommers TFT-skærm og robuste 20 x 4-tommers dæk.

Motoren, som er både kraftfuld og lydsvag, giver cyklen en hjulpet tophastighed på op til 45 km/t.

ANNONCE
Yamaha Booster: Yamaha puster liv i Booster-brandet med ny heavy elcykel

Ydeevne og Funktioner
BOOSTER eBike har fem forskellige køretilstande, der er designet til at tilpasse sig forskellige behov og præferencer. Med et 630 Wh 36V-batteri, kan cyklen accelerere glat og naturligt og har en rækkevidde på op til 110 km i +ECO-tilstand for en fører på 75 kg.

Lancering og tilgængelighed
Yamaha Motors har annonceret, at BOOSTER eBike vil være tilgængelig i handlen fra september 2023, både online og hos udvalgte forhandlere i Danmark. Den vejledende salgspris er 25.990,- kroner. 

ANNONCE
Yamaha BOOSTER eBike Specs

Type: S-pedelec
Skærm: 2,8-tommers TFT
Dæk: 20 x 4-tommers
Motor: Lydsvag, hjulpet tophastighed på op til 45 km/t
Køretilstande: 5
Batteri: 630 Wh 36V med hurtigmontering
Rækkevidde: Op til 110 km i +ECO-tilstand (for en fører på 75 kg)
Salgsstart: September
Salgskanaler: Online og hos udvalgte forhandlere i Danmark

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce