Connery

Xstatic 2009

Partycrewet var på årets tramper tur i valby hallen!

4 ud af 6 stjerner
Xstatic 2009
Kalenderen viser d. 10/4 2009, klokken er 15.30 og Connerys partycrew går i gang med at drikke sig en ordentlig skid på. Grunden til dette er, at der i aften/nat kommer til at foregå et event ved navn Xstatic, og det skulle vise sig ikke at være for sjov.

Vi har forud for opvarmningen været på nettet, for at høre noget af det musik vi kan forvente os at høre. Det lød som noget der kan få Tiestos musik til at lyde som DR's symfoniorkester i kontrast. Dermed er vi fast besluttede på at hjernen, og hørelsen, skal drikkes fuldstændig væk inden vi begiver os ind i lydhelvedet senere på aftenen.

Godt berusede af Bacardi apple, øl, cult shakere og breezers får vi, ved 18.00-tiden bevæget os op til det propfyldte tog, der skal bringe os til Ny Ellebjerg station. Et stenkast derfra ligger Valby hallen, som har til opgave at bringe årets mest trampervenlige event.

Da vi når frem til Valby hallen ser vi alle former for underlige beklædningsgenstande der findes på guds grønne jord. Hotte tøser iført næsten ingenting, samt knapt så hotte tøser også iført næsten ingenting. Derudover et utal af busser fra forskellige steder i Europa, med dertilhørende festglade mennesker.

Gående hen over parkeringspladsen kunne vi med de sidste sanser (som alkoholen ikke havde slået ud) finde VIP indgangen. Ind med os, af med tøjet i garderoben, og op i VIP området. Vi nåede det lige til kampstart...

3, 2, 1. Welcome to Xstatic! Brøler det fra højtalerne, da den første DJ bliver præsenteret. En gennemtrængende bas i et stabilt højt tempo sætter stemningen over publikum, som bogstavelig talt går amok. Folks humør ryger i vejret på et sekund, og
Alt imens dette foregår render vi rundt som høns uden hoved, for at få os noget at drikke. Men det skulle vise sig at være sværere end forventet. Arrangementet var nemlig udtænkt således, at man kun kunne købe de våde varer ved hjælp af specielle poletter. Poletterne skulle købes i indgangen, knap så smart efter vores mening. Men uden druk og drik virker helten ikke ikk', så ud og købe drukpoletter og tilbage med os.
ANNONCE
Xstatic 2009
21.00. Festen drøner derudaf og væggene ser ud til at holde (lidt endnu). Efter noget tid i VIP området begynder vi at undre os over, hvad fordelen egentlig er ved at være i dette område. Så vidt vi kunne se var der ikke nogen kendte, baren var ikke gratis, og hvis området slet ikke var der havde vi den samme plads at bevæge os på alligevel. Til gengæld havde vi borde og gratis vindruer, som der senere var hovedårsagen til en madkrig. Men vi valgte at slippe vores store fordel, og prøvede at bevæge os ned til de 'normale mennesker'. Her skulle det vise sig at der gemte sig en høj og vildere stemning. 

På gulvet fik kameraet frit spil, og fangede en masse danseglade mennesker. På dansegulvet finder vi  alt fra nørder til badass-psyke-trance-trampere, alle i euforiske trampertanker. Aftenen skulle vise sig at være vildere klovn, end vi havde regnet med.

Vi beslutter os for at forlade dansegulvet, og undersøger det sidste område til arrangementet; nemlig rygeområdet. Herude falder vi i snak med en del personer, som vist nok havde pupiller på størrelse med tekopper, hvilket indikerer at det vist ikke kun var alkohol der var blevet indtaget i dagens anledning. Men det overbefolkede rygeområde, som var overspækket med vandflasker, er alligevel et sted hvor vi føler os godt tilpas - folk er ganske rare og tager godt i mod os, på trods af vores, i situationen, ret alternative look.

22.30.. TRAMP.
23.30... TRAMP.
23.59... Partycrewet forlader det udmærkede arrangement, og bevæger sig ud i det københavnske natteliv. Hvad der herefter skete af spændende sager er historie, som man siger (eller også kan vi ikke huske det)!

Epilog: Redaktionen har efterfølgende hørt rygter om frække tøsebørn fra Canada, men hvem siger rygter altid holder?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce