Connery

XPENG præsenterer G6

Den nye coupé SUV fra XPENG får en rækkevidde på 755 kilometer

Den kinesiske elbilproducent XPENG har netop præsenteret deres nyeste model, coupé SUV'en G6, på en af Kinas førende internationale automesser, Auto Shanghai. G6 bliver den femte model i rækken af XPENGs intelligente elbiler og markerer et betydeligt skridt fremad i elbilindustrien.

G6 er en mellemstor elektrisk SUV, som spiller ind på markedet med fokus på både design, ydeevne og komfort. Bilen er bygget på XPENGs nye EV-arkitekturplatform, som indeholder forbedret batteriteknologi og opladningsmuligheder. 

Den kommende bil, bliver ifølge producenten i stand til at tilbagelægge en rækkevidde på 755 kilometer og kan oplade 300 km på bare 10 minutter.

ANNONCE
XPENG G6 - XPENG præsenterer G6 XPENG G6

Den nye platform (SEPA 2.0) gør det muligt for XPENG at øge effektiviteten i forskning og udvikling - og forkorte udviklingscyklussen for fremtidige modeller med 20%. Den øgede fleksibilitet gør det muligt for XPENG at levere til en bredere vifte af kunders og samtidig optimere omkostningerne.

XPENGs formand og CEO, He Xiaopeng, udtaler, at G6 er et eksempel på deres markedsledende teknologi og innovation. Han mener, at den nye arkitektur vil lede udviklingen af smart EV-teknologi i de næste tre år og gøre hurtige teknologiske fremskridt tilgængelige for kunderne som standard. Det vil tiden vise.

G6 byder på en række yderligere højdepunkter, herunder forbedringer inden for batteriopladningshastighed og karrosseristivhed. Desuden muliggør et optimeret kabinedesign ekstra vertikal plads, øget batterisikkerhed og bedre køreegenskaber ved at forbedre tyngdepunktet.

Xpeng G6 bliver den næste elbil fra det kinesiske mærke - men hvornår den lander, er der ikke videre oplysninger omkring.

ANNONCE
XPENG G6 - XPENG præsenterer G6 XPENG G6
XPENG G6 - XPENG præsenterer G6 XPENG G6
XPENG G6 - XPENG præsenterer G6 XPENG G6
XPENG G6 - XPENG præsenterer G6 XPENG G6
Del

Seneste nyt

Annonce