Connery

Xiaomi hopper ind i kampen om årets bedst-performende smartphones med lanceringen af ny kameramobil

Her hvad vi ved om Xiaomi 14-serien

Langsomt, men sikkert, er Xiaomi begyndt at fylde mere og mere på smartphonehylderne i Danmark, og det er ikke så underligt endda. Den "lille" konkurrent er kæmpestor på det globale marked, og byder op til helt seriøs konkurrence med de mærker der allerede er kendte i Danmark. 

Med Xiaomi 14-serien hopper kinserne ind med en flagskibsserie, der skal tage konkurrencen op med smartphones som Samsung Galaxy S24 og OnePlus 12

På specifikationslisten, er der da heller ikke meget der adskiller Xiaomi 14 fra de ovennævnte konkurrenter.

De nye modeller er baseret på det højtydende Snapdragon 8 Gen 3 chipset, der allerede har imponeret hos konkurrenterne. Chipsettet er hjernen i begge modellerne fra 14-serien, der kommer i en regulær version og i en Ultra-udgave, så lad os lige dykke ned i forskellene. Begge mobilerne kommer også med variationer af store kamerasetups, der er udviklet i samarbejde med den anerkendte kameraproducent Leica. 

ANNONCE
Xiaomi 14 - Xiaomi hopper ind i kampen om årets bedst-performende smartphones med lanceringen af ny kameramobil Xiaomi 14

Xiaomi 14
Basisversionen af Xiaomis nye topmodel kommer med en 6.36" stor skærm der har 120Hz opdateringshastighed og en peak-brightness på 3000 nits. 

På kamerafronten fører man an med et 50 megapixel kamera, med Leica-branding, 50 megapixel telefoto-kamera og et 50 megapixel ultravidvinkelskamera. 

Batteriet er 4610 mAh stort, og understøtter hurtig 90 Watt kablet opladning og 50 Watt trådløs opladning. 

ANNONCE
Xiaomi 14 Ultra - Xiaomi hopper ind i kampen om årets bedst-performende smartphones med lanceringen af ny kameramobil Xiaomi 14 Ultra

Xiaomi 14 Ultra 
Ultra-versionen minder en del om førnævnte, men er udstyret med en større skærm på 6,73", med en større pixeltæthed. 

På kamerafronten er der leica-branding over hele linjen, og i modsætning til den anden models triple-kamerasetup, er der her blevet plads til hele fire forskellige kamera. 

Hovedlinsen et en Leicabrandet 50 megapixel sag, med en 1" sensor fra Sony (LYT-900), der minder om det som blev rost i efterårets OnePlus Open. 

Det primære kamera flankeres af et 50 megapixel telefotokamera med optisk billedstabilisering. 

Her får man også et 50 megapixel periskop-kamera, der skulle være i stand til at tage zoomen op til næste niveau. 

Det fjerde kamera er et 50 megapixel ultravidvinkel-kamera, der håndterer makrofoto på 5 centimeters afstand. 

Batteriet på ultramodellen er en smule større med en kapacitet på 5000 mAh, med samme hurtige kabel-opladning og en endnu hurtigere trådløs opladning på helt op til 80 Watt, hvilket vi glæder os til at se i virkeligheden. 

Pris og tilgængelighed

Xiaomi 14 bliver lanceret i Danmark den 26. februar og kommer i farverne Sort og Jadegrøn. Den bliver lanceret med konfigurationen 12+512GB til en anbefalet pris på 7999kr med et lancerings tilbud til 6999kr mellem den 26. februar og den 24. marts.

Xiaomi 14 Ultra bliver lanceret i Danmark i april og kommer i farverne Sort og Hvid. Den bliver lanceret med konfigurationen 16+512GB. Det nøjagtige pris og dato for lanceringen af Xiaomi 14 Ultra vil blive bekræftet tættere på lanceringen.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce