Connery

Xbox360 går ret meget i stykker .

Microsoft kan ikke være tilfreds med fejlprocenten på deres spil konsol. Med mere end 50 procent retur, må der være noget galt.

Spil konsollen er ganske vist godt sælgende, men der kommer et overraskende stor antal retur igen. Mere end 50% fejlrate kan få frustrationerne frem hos ethvert firma, og det må betyde at det går for hurtigt i produktions afdelingen.
Xbox360 går ret meget i stykker .
Game informer har udsendt en rundspørge for at afdække de mest betydende fejl, og det er nedslående læsning som der er kommet tilbage igen.

Første episode var en såkaldt Red Ring Of Death (RROD) hvor en hardware fejl betød, at stort set alle Xbox måtte erstattes.

I år har en opdatering betydet yderligere en ny RROD episode for Microsofts Xbox360.

Da en beskadiget Xbox skal helt til Tyskland for at få fejlen udbedret, giver det lange vente tider for de utålmodige ejere af Xbox'en.

Det bliver tydeliggjort i undersøgelsen at det også er et stort problem, som giver Microsofts afdeling for Xbox360 den tvivlsomme ære af at have førertrøjen for utilfredse kunder.

Til trods for de høje fejl procenter er Xbox ejere dog et trofast publikum. Det kan kun være en trøst for Microsoft.

Hvis kunderne skiftede til en af konkurrenterne på grund af fejl i hardwaren og utilfredshed med kunde supporten, så havde det nok været en umulig situation at have Xbox'en i sortimentet.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce