Connery

Xbox tilbyder flere udgaver af kommende spil - så du kan spille på forskellige generationer af konsoller, uden at betale ekstra

Forstå hvordan Xbox Smart Delivery fungerer

Den lange konsolkrig mellem PlayStation og Xbox står  for tiden i fuld flamme, og begge virksomheder skiftes til at tage jabs på hinanden, i takt med at de afslører flere og flere nyheder og detaljer om den kommende konsolgeneration, der efter planen går i handlen til jul 2020. 

Senest afslørede PlayStation designet på deres PS5, sammen med et stort lineup af kommende spiltitler, og nu følger Xbox op på et område, som PlayStation indtil videre kritiseres på at være meget stiltiende på; nemlig kompatibilitet.

TL;DR Som Xbox fan behøver man ikke, at holde sig tilbage med anskaffelsen af nye spil, selvom man ved, at der er en ny konsol på vej - spillene føres nemlig videre til den nye konsol, og for de spil der findes i en "bedre" udgave til den nye maskine, vil man uden ekstra omkostninger, få mulighed for at spille den bedste version af spillet. 

Xbox har i et nyt blogindlæg præciseret det, de kalder for Xbox Smart Delivery, der går i dybden med, hvordan skiftet fra en Xbox One til en Xbox Series X, ikke nødvendigvis behøver at gå ud over din spiloplevelse, eller koste ekstra knaster.

Med Xbox Smart Delivery, garanterer Microsoft, at alle spil der købes, altid vil være tilgængelig for den pågældende kunde, i den bedste kvalitet mulig, på den valgte konsol. 

Xbox Smart Delivery er en teknologi der vil være tilgængelig for alle udviklere, der måtte have lyst til at benytte sig af den - og alle de eksklusive Xbox titler, vil gøre brug af det, fortæller Microsoft.

For et spil som Gears 5, betyder det, at du med et tryk på en knap, kan fortsætte med at spille den optimerede version - med save games, videre fra din Xbox One til en eventuel nyanskaffet Xbox Series X.

For det kommende Halo Infinite, der bliver lanceret sammen med den nye konsol, vil det være muligt at købe spillet og spille det på en Xbox One, og senere skifte konsol, hvorefter men har adgang til den bedre version, der kan trækkes fra en Series X.

For eksisterende spil og kommende tredjeparts-udgivelser som Cyberpunk 2077, er det muligt at spille spillet når det udkommer den 17. september - fra en Xbox One, og senere spille videre på Xbox Series X, i en optimeret version, når den konsol kommer på gaden. 

I praksis betyder det altså, at man som Xbox fan ikke behøver at holde sig tilbage med anskaffelsen af nye spil, selvom man ved, at der er en ny konsol på vej - spillene føres nemlig videre til den nye konsol, og for de spil der findes i en "bedre" udgave til den nye maskine, vil man uden ekstra omkostninger, få mulighed for at spille den bedste version af spillet. 

Læs mere i dybden, og se en liste over spil der udkommer til begge generationer, på Xbox' nyhedsside

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce