Connery

Xbox Series X lander den 10. november 2020

Xbox afslører officielle priser og digital-only konsol

Xbox fik pludselig travlt med annonceringerne, da oplysningerne om den stadig "hemmelige" Xbox Series S blev lækket den 8. september. Den vender vi tilbage til.

I kølvandet på et prominent leak, har Xbox nu udsendt en officiel pressemeddelelse, der afslører pris og lanceringsdato for næste generations Xbox konsoller.

"This morning Xbox confirmed that its next generation of gaming begins on November 10, when both the Xbox Series X and Xbox Series S consoles become globally available."

Xbox bekræfter at priserne for de nye konsoller lyder som følgende (vejledende salgspriser):

  • Xbox Series S: 2.399 kroner
  • Xbox Series X: 3.899 kroner
ANNONCE

Ekstra spil med i pakken


Microsoft har i samme ombæring annonceret, at abonnenter af Xbox spil-abonnement/gamestreaming-tjeneste Xbox Game Pass Ultimate, også får et gratis medlemskab på EA Play. EA Play giver adgang til spil som FIFA, NHL, Battlefield og Rocket Arena, blandt andre. 

ANNONCE

Xbox One S

Xbox ekstra es i ærmet er den umiddelbart prisbillige Xbox Series S, der er en digital-only konsol - og modsat Xbox Series X, ikke byder på et optisk drev til fysiske spil. Den er også 60% mindre end storebror - og vil eftersigende blive den mindste Xbox til dato. 

Xbox Series S forventes ikke at blive lige så kraftig som Xbox Series X, men de officielle specifikationer for konsollen er endnu ikke blevet bekræftet. 

ANNONCE
Xbox Series S
Del

Seneste nyt

Annonce