Connery

Xbox pensionerer 'Gold' og lancerer billigere version af Game Pass

Xbox Game Pass Core afløser 'Games with Gold'

Xbox har taget et nyt og fornuftigt skridt i udviklingen af deres abonnementsservice, som taler direkte til kernen af spilleres forventninger og behov. Det er en udvikling, der giver mening i en tid, hvor kritikken af betalingsmodeller for online spil har været høj.

Ingen er fan af at skulle betale for at spille online, men i en verden, hvor dette er standarden for konsolspil på platforme som Xbox, PlayStation og Nintendo, er det vigtigt at fokusere på den værdi, man får for pengene. Xbox har tidligere skuffet med sin mindre 'nødvendig-for-at-kunne-spille-online' Xbox Live Gold'-pakke, men med lanceringen af Game Pass Core, virker det som om, at Microsoft har lyttet til gamerne. Xbox Game Pass Core koster 59 kroner om måneden, og tager altså over med samme pris som den tidligere service. 

Fra 'Skrald' til Skattekiste
Tidligere har Xboxs mindre kostbare abonnementspakke, i forhold til 'Game Pass Ultimate', ikke været særlig attraktiv. Men med tilføjelsen af 36 kvalitetsspil (Forza Horizon 4, Halo 5, Limbo, Doom Eternal, Grounded m.fl) og et løfte regelmæssige opdateringer, ændres denne pakke fra - sat på spidsen 'skrald' - til en skattekiste af spilmuligheder. Det er et skridt fremad i at tilbyde noget for enhver gamer, uanset budget. 


 

ANNONCE
Del

Seneste nyt