Connery

Xbox One

Vi har allerede hørt lidt om Sonys planer for den næste generation, i aftes var det så Microsofts tur..

Xbox One
Langt om længe ved vi nu lidt om hvad den næste Xbox bliver for en størrelse, og ikke nok med både oplysninger om hardware og features, fik vi også et glimt af hvordan den nye maskine kommer til at se ud. Designet bliver mege afdæmpet og simpelt, dette begrunder Xbox med at den vil passe ind i enhver boligindetning - nogen vil måske mene noget andet. Den nye maskine bliver drevet af en 8-kernet x86 processor og og 8GB DDR3 ram, 500 GB harddisk, og den vil som den første Xbox både have blu-ray drev og wi-fi fra starten af.
ANNONCE
Xbox One
Maskinen der satser på at blive en ægte allround multimediemaskine får selvfølgelig noget helt specielt eksklusivt indhold som Playstation folkene ikke gør, det allermest spændende af disse er: Halo tv-serie instrueret af Steven Spielberg - der er altså nogle fanboys der er nød til at få en nerdgasm lige dér. En anden eksklusiv bliver retten til det officielle NFL-spil. Desuden vil både det nye Call of Duty og EA sports levere eksklusivt DLC-indhold til Xbox One.
ANNONCE
Xbox One
Blandt de nye funktioner og tiltag er der blandt andet voice control, der betyder at du kan styre din xbox ved at snakke til den, hvordan det virker i praksis er vi lidt spændte på. Derudover er der funktionen snap, der gør det muligt at køre flere funktioner på en gang, blandt andet at se film og spille - lidt som vi kender det fra Windows 8. Skype bliver også en integreret del af softwaren, så man kan chatte med sine venner og familie i HD.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce