Connery

Xbox har opkøbt Bethesda Studios

Elder Scrolls, Fallout og Doom samles under Microsofts faner

Er det mon slut med Doom of Fallout på PlayStation i fremtiden?

Det er det største spørgsmål, som gaming-fans står overfor, efter surprise-udmeldingen om det seneste Xbox opkøb fra Microsofts side. 

Xbox har opkøbt Bethesda Studios

Microsoft har efter sigende kunnet opkøbt ZeniMax Media for den nette sum af 7.5 milliarder dollars (47 milliarder!! kroner).

Opkøbet af Zenimax betyder også opkøb af alle dets underliggende virksomheder, med de mest prominente værende Bethesda Game Studios, id Software, Arkane Studios og Bethesda Softworks, der tilsammen sidder med en række af de mest populære spilfranchises gennem tiderne. 

I et blogpost på Xbox.com, hilser Xbox-chef Phil Spencer de nye spilstudioer velkommen til Team Xbox. 

Opkøbet bringer en række vilde spiltitler i hus hos Xbox, blandt andet DOOM, Fallout, Elder Scrolls, Wolfenstein, Quake, Dishonored og Prey. 

I blogindlægget skriver Spencer, at Microsoft nu vil gå i gang med at tilføje alle Bethesdas ikoniske franchises til Xbox Game Pass på både konsol og PC. 

Videre i blogindlægget lyder det fra Spencer, at de ser frem til at arbejde videre med Bethesdas fremtidige titler - både nogle annoncerede (Starfield og det næste Elder Scrolls) og mange uannoncerde titler. 

Opkøbet af ZeniMax og herunder Bethesda Studios, falder på et tørt sted for Microsoft, der står overfor lanceringen af den nye Xbox Series X konsol - og et kor af gamere, der er meget udtalte omkring Xbox manglende bibliotek af eksklsuive titler. 

Opkøbet af ZeniMax kan give Xbox en ballast, som de har manglet i flere år. ...Hvis de vælger at udelukke PlayStation fra at udgive kommende titler fra de opkøbte udviklere. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce