Connery

Xbox får endnu et hårdt slag

Den hårdt prøvede Xbox 360 får endnu et hårdt slag, denne gang på dens egen hjemmebane

Den har haft det hårdt fra starten, den nyeste af Microsoft Xbox. Der har været mange problemer som man har måtte løse efterhånden, og nu ser det så ud til at den endda bliver tævet på hjemmebane.
Xbox får endnu et hårdt slag
Det startede ellers så godt med den nye Xbox 360. Den kom på markedet næsten et år før den store konkurrent PlayStation 3, og det var et absolut vigtigt markedssegment man fik halet i land før den synligt eftertragtede konkurrent landede.

Hvad der skulle have været en stor succes viste sig at blive en sørgelig historie. Op mod 25% af alle producerede enheder oplevede fejl på grund af varmeudvikling. Xboxen støjer desuden i mange tilfælde mere end en almindelig hjemme-støvsuger.

 Man fik dog efterhånden løst mange af problemerne, selvom der stadig den dag idag meldes om de samme problemer, men dog i langt mindre udstrækning.

Senere kom så den frygtede konkurrent på banen, men der var i mellemtiden kommet en ny lille spiller på markedet, nemlig Nintendo's Wii som ellers ikke blev spået mange kunder i den nye krig på 3. generations konsoller. Men som i eventyrerne begyndte den lille hurtigt at vinde ind på de 2 store.
ANNONCE
Xbox får endnu et hårdt slag
Den lille ufrygtede har nu vist sig at kunne give store øretæver til de andre. Så mange, at Xbox 360 på sit ellers store hjemmemarked i USA har fået særdeles røde ører baseret på salgstal.

Xbox solgte i juni 220.000 enheder, Wii solgte 660.000 enheder, hvilket  svarer til at Xbox blev slået faktor 3:1 og det må siges at være et virkeligt stort slag. Playstation 3 har aldrig rigtig fået fat i USA, og landede på en 3. plads.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce