Connery

Xbox 360 til hele familien

I nyhedsbrevet fra Microsoft, der blev sendt ud i denne måned, hører vi, at vi fra denne sommer og frem af, vil kunne vente os en masse nye spiloplevelser der henvender sig til hele familien, til fester osv

Xbox 360 til hele familien
Nogle af de spil der vil komme til Xbox 360 i de kommende måneder og frem, er titler som:

"You're in the Movies', 'Scene it? Box Office Smash', "Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts", "DanceDanceRevolution', "UNO Rush', "Viva Piñata: Trouble in Paradise', & 'Lips'. Alle sammen spil med en hvis underholdningsværdi for hele familien, og til festlige lejligheder.

Xbox 360 fik en noget hovedkulds start på karrieren med sine mange fejl, men den lille hvide djævel er kommet stærkt igen. Trods den meget negative omtale, har maskinen plantet sig i over 12 millioner hjem, og tallet er støt voksende. Microsoft kan i dag prale med at rekruttere et nyt medlem af Xbox Live hvert 5 sekund.

Noget af det Microsoft Game Studio, vil sørge for i fremtiden, er at spiludvalget til Xbox 360 bliver til en så bred målgruppe som muligt. Allerede nu er Xbox'en den konsol med det største spiludvalg globalt set.
ANNONCE
Xbox 360 til hele familien
Om Microsoft vil kunne konkurrere med konkurrenten Nintendo wii på underholdningsområdet, er svært at sige. De to maskiner adskiller sig også meget fra hinanden. Er man på udkig efter en maskine der både har til de store og små, hvad enten de går i blåt eller lyserødt, så lyder det til at det er værd at kigge på hvad Microsoft sætter på hylderne den kommende tid.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce