Connery

Xbox 360 forventes hurtigt udsolgt

Xbox 360 rammer det danske marked om en måned.

Den mængde Xbox 360 konsoller der sendes på markedet d. 2. december, er sandsynligvis slet ikke nok til at dække efterspørgslen ved det forventede julesalg.
Xbox 360 forventes hurtigt udsolgt
I de sidste par måneder har de danske forhandlere kunne forudbestille den kommende Xbox 360 konsol hos den danske distributør Boston, som håndterer distributionen af Xbox konsollerne. En forhandler fortæller i dag, at udmeldinger fra Boston tyder på, at forhandlerne ikke kan forvente at få alle de Xbox 360'ere, som de har forudbestilt, skriver websitet XboxLife.dk.

For forbrugerne betyder det, at hvis forhandlerne ikke kan få alle de konsoller, de har bestilt hjem. Man kan derfor heller ikke nødvendigvis få dem, der er forudbestilt hos forhandlerne, og det vil slet ikke være muligt at kunne gå ind i en butik og snuppe den direkte fra en hylde.

Ifølge Kristian Sveigaard, leder af Home Entertainment Division i Danmark, som bl.a. står for salget af Xbox 360, kan det bekræftes, at Microsoft har en forventning om, at Xbox 360 allerede vil være udsolgt inden den reelt rammer butikkerne. Dette skyldes, at antallet af forudbestillinger har overgået forventningerne, fortælles det til XboxLife.dk.

Har man ikke allerede forudbestilt sin Xbox 360, så er det ved at være sidste chance, hvis man gerne vil have en af dem fra den første sending. Skal man ud og forudbestille sin Xbox 360, var den klare anbefaling, at man gjorde det hos en af de større forhandlere, som eksempelvis GAME, EB Games eller Merlin. Grunden til anbefalingen er, at disse butikker har en højere prioritet ved leveringerne af de nye konsoller end andre "mindre" butikker, og der vil derfor være større chance for, at de vil være i stand til at levere konsollen til dem, som har forudbestilt der.

Er man ikke en af dem, som har fået forudbestilt endnu, er der dog lys forude. Ifølge Microsoft vil der nemlig løbende komme nye leveringer - den næste skulle være lige inden jul.

Så selv om de fleste af os nok havde håbet på, at de danske hylder ville være fyldt med den nye konsol allerede fra den 2. december i år, kan det godt se sort ud, hvis man ikke allerede har været en tur nede i sin lokale butik, slutter XboxLife.dk.

Man kan så spekulere på, om Microsoft aktivt forsøger at skabe en stemning af panik omkring forudbestillinger på Xbox 360 med disse udmeldinger. Sidste jul var konsol- og spilsalget dog forrygende, så det virker ikke usandsynligt, at tendensen fortsætter og konsollerne igen i år vil blive revet væk.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce