Connery

Xbox 360 er noget møg!

Rundspørge afslører alarmerende fejlprocent på Xbox 360

Microsofts populære spillekonsol lider under alvorlige kvalitetsproblemer. Op mod en tredjedel af alle solgte konsoller går i stykker!
Xbox 360 er noget møg!
Verdens pt. mest solgte spillekonsol, der ellers opfylder sort set alle de krav en konsolejer kan ønske,  er tilsyneldende alvorligt fejlbehæftet. En fejlrate på op mod 33% ville nok afholde en stor del Xbox 360 ejere fra at have købt en. Men det lader ikke desto mindre til at være en realistisk vurdering, baseret på en rundspørge hos Nordamerikanske elektronikkæder.

Tidligerer ansatte og anonyme kilder blandt de ansatte hos EB Games i Canada, fortæller blandt andet at den var helt gal med de første konsoller der blev solgt da maskinen blev Launchet. Af de 35 enheder EB Games havde fået gik mere end halvdelen i stykkker inden for de første 6 måneder, 2 viste sig at være døde allerede da de blev pakket ud. Som konsekvens af den høje fejlprocent har EB Games måttet fordoble prisen for deres 2års forsikringspakke.

På trods af Micosoft ikke ønsker at udtale sig om problemerne, så har de prøvet at gyde olie på vandene ved at ændre deres garanti ordning. Den oprindelige garanti lød på sølle 90 dage, men sidst i 2006 blev den ændret til et år. Samtidigt fik købere af Xbox maskiner fra før d. 1/1 2006 refunderet de reparationsudgifter der måtte have været på deres maskiner.

Så overvejer du at købe sådan en maskine kan det nok betale sig at købe en tillægsforsikring, selvom den måske ikke er helt billig.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce