Connery

X-kærester

Nyfortolkning af Charles Dickens ”A Christmas Carol”.

4 ud af 6 stjerner
Tænk hvis du blev hjemsøgt af alle de ekskærester og one night stands du har haft gennem tiden.
X-kærester
Modefotografen Connor Mead (Matthew McConaughey) er lidt af en womanizer.
Han elsker at leve det søde liv og lægger aldrig nogle følelser i sine forhold.

Det har han ikke fra fremmede. Da han var ganske lille døde hans forældre nemlig i en trafikulykke og Connor var efterladt hos sin onkel Wayne (Michael Douglas), som var stor charmør ud til fingerspidserne. Han lærte Connor op i forførelsens kunst og den har Connor perfektionificeret lige siden. Men da hans bror, Paul (Breckin Meyer) skal giftes genforenes Connor med den smukke Jenny Perotti, som var hans første forelskelse og det ryster ham lidt.
ANNONCE
X-kærester
Samme nat får Connor besøg af sin afdøde onkel Wayne, der fortæller ham at, han må til at lægge sin livsstil om, hvis han ikke vil dø ensom. Han siger også at Connor vil blive hjemsøgt af tre spøgelser. Et fra fortiden, nutiden og fremtiden.

Connor tror først at han bare har fået for meget at drikke, men om natten dukker der ganske rigtigt tre spøgelser op.

De tager ham med tilbage til sin barndom og teenage år. Viser han nutiden hvor folk bagtaler ham og viser ham fremtiden, hvor han dør ensom.

Connor begynder at forstå konsekvensen ved sin livsstil, men spørgsmålet er om det er for sent at ændre.
ANNONCE
X-kærester
'X-kærester' er en nyfortolkning af Charles Dickens elskede juleeventyr 'A Christmas Carol'. Men i stedet for at den handler om jul, handler den her om kærlighed.

Umiddelbart lyder det som en lidt uoriginal og søgt idé, men filmen fungerer faktisk forbavsende godt. Der er ingen tvivl om at det mest af alt er en tøsefilm, men hvis en fyr tager en pige med ind og ser denne film på en date, kunne det helt sikkert godt give nogle point hos ham.

Michael Douglas er herlig som Uncle Wayne, der giver Connor scoretricks og helt uforskammet bager på enhver pige, han komme i nærheden af.

Også Emma Stone (Superbad), som i filmen spiller Allison Vandermeersh, en af Connors ekskærester, er fremragende. Hun stjæler samtlige scener hun er med i, og udviser god komisk timing. Hun kan godt gå hen og blive til noget stort i fremtiden.

Matthew McConaughey har fundet den rette balance mellem charmerende og irriterende, som gør at man, som filmen skrider frem, langsomt begynder at holde af Connor.

Alt i alt en veloplagt komedie, der går lige i hjertet. Så inden filmen er omme, er det faktisk lige før man tror på at, kærligheden virkelig findes der ude.

'X-kærester' har premiere den 29.maj, landet over.

Drengerøvs factor: 30 %.
ANNONCE
X-kærester
Teknisk information:
Original titel: Ghosts of Girlfriends Past
Dansk titel: X-kærester
USA, 2009
Instruktører: Mark Waters
Medv: Matthew McConaughey, Jennifer Garner, Michael Douglas, Emma Stone og Breckin Meyer
Genre: Romantisk komedie
Billedformat: 2.35:1
Lyd: Dolby Digital 5.1/DTS
Længde: 100 min.
Premiere dato: 29. maj 2009
Biodistributør: SF-Film
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce