Connery

Wupti.com eller hovsa.com?

Man vil gerne have kombinationen af en god pris, og hurtig levering - Det gør de sig åbenbart ikke i hos Wupti.com!

Wupti.com eller hovsa.com?
Min søster har snart fødselsdag, og jeg ville i den forbindelse give hende en ny computer. Valget faldt på en af de små bærbare, nemlig MSI U100. Den har nemlig en 10' skærm, mod de andre som kun har 8,9' - nå nok om det.

6. Januar 2009 smider jeg en bestilling afsted hos Wupti.com, og får besked om at den forventede leveringstid er 4 dage - og at jeg ikke skal blive overrasket, hvis den er der i morgen. Fedt tænker jeg, jeg skal bruge den d. 15. januar, så det kan sagtens hænge sammen.

10. Januar 2009 rykker jeg pr. mail, og får svar tilbage om, at den vil blive sendt samme dag - lækkert tænker jeg.



13. Januar 2009 rykker jeg igen. De svarer at man vil vende tilbage til mig senere på dagen. Da jeg om eftermiddagen intet har hørt, sidder jeg og surfer lidt på deres side, for at se om de har andre gode tilbud. Her er det første som møder mig, at man nu kan få samme maskine 100 kr. billigere, og med 1 GB ram mere.
ANNONCE
Wupti.com eller hovsa.com?
Nu er gode råd dyre. Først forsøger jeg i en times tid at komme igennem til kundeservice pr. telefon, for at høre om de blot vil kreditere mig 100 kr. og sende mig en stang ekstra ram. Det er umuligt at komme igennem! Eneste løsning er at bestille den 'nye' model, og skrive en mail til Wupti.com

14. Januar 2009. Det eneste som er sket, er at første ordre er annulleret (jeg skulle jo nødig koste dem penge), ingen mail retur fra Wupti.com endnu.

Desværre er Wupti de eneste, som tilbyder maskinen til den pris. Ellers havde jeg ikke accepteret at vente mere end 2 dage.

Wupti.com har nu lovet en leveringstid der hedder fredag. Det tvivler jeg egentlig på at de kan overholde. Det er bare IKKE godt nok!

Lad os få det i spil: Hvad er din dårligste oplevelse med en kundeservice, og hvilke butikker handler du aldrig online på igen?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce