Connery

World of Warcraft: The Burning Crusade - del 2

Mere nyt om den populære udvidelse til World of Warcraft

World of Warcraft: The Burning Crusade, den første udvidelsespakke til det stadigt stigende populære spil fra Blizzard har nu haft sin dåb og er blevet modtaget forholdsvist godt af spillerne.
World of Warcraft: The Burning Crusade - del 2
Som opfølgning fra den tidligere artikel om World of Warcraft: The Burning Crusade (tjek her) kigger vi nu nærmere på, hvad det nye indhold betyder for spillerne.

Sidste gang så vi på lidt baggrundsviden om de 2 nye racer, denne gang kigger vi nærmere på deres evner.

Draenei

Jewelcrafting skill increased
Hvis man har tænkt sig at blive Jewelcrafter, kan dette være til lidt ekstra hjælp for en, men de fleste vælger nok at benytte deres high lvl character til dette formål i stedet for, hvis de har interesse i denne profession.
Desværre kan man ikke bare øge sine skills i Jewelcrafting som man har lyst til, da der er et minimumskrav til ens lvl for, hvor meget man kan have i de forskellige professioner.

May heal self or others over time 
På trods af en cooldown (hvornår den kan benyttes igen) på 3 minutter er denne skill blevet meget varmt modtaget af spillerne, da den især på de lavere lvls kan hjælpe godt med at holde en i live. Forskellen i mængden den healer en og mængden af hit points man har på højere lvls bliver større, men er stadigvæk en ekstra hjælp til spilleren.

Party members' chance to hit with melee and spells increased.
En lille ekstra passiv (skal ikke aktiveres - virker altid) hjælp for spilleren og spillere i ens party (indenfor 30yrds) på 1% er måske ikke det store, men selv det mindste hjælper i kampen.
 
Resistant to shadow damage
At få forøget shadow resistance med 10 er måske ikke den store hjælp altid, men der er alligevel mange steder, hvor netop ens shadow resistance er godt at have, ikke mindst i PvP hvor man nemt kan støde på spillere der benytter sig af shadow damage.
ANNONCE
World of Warcraft: The Burning Crusade - del 2
Blood Elf

Enchanting skill increased
Gældende ligesom Jewelcraft for Draenei er enchanting hos Blood Elf også en lille ekstra hjælp, hvis man benytter sin character som Enchanter.

May drain mana from opponents
Går under navnet "Mana Tap". Denne skill fjerner simpelthen en vis mængde af modstanderens mana, kan benyttes hvert 30 sekund og kan påføres 3 gange. Når dette gøres får man selv Arcane energy, dog fortælles man intet om hvilken bonus dette giver, og benyttes Mana Tap sammen med "Arcane Torrent" så nedenstående får man en ekstra mængde mana. 

May silence nearby opponents
Går under navnet "Arcane Torrent". Kan blive noget af en populær skill i PvP eller i store grupper af range attackere (magikere med mere) især hvis denne benyttes af en nærkampsspiller, da denne skill stopper alle indenfor en vis radius af spilleren i at kaste spells de næste 2 sekunder.

Resistance to magical damage
Resistance til alt magisk skade er forøget med 5.

Instances
Med Burning Crusade blev der også åbnet op for den nye verden Outland, heriblandt også de helt nye instances som byder på masser af nye quests, monstre og ikke mindst det vigtigste for spillerne, nye ting.
Som det tydeligt kan ses på nedenstående eksempler har Blizzard droppet de store 40 mands instances, hvilket de fleste nok kan blive ret glade for, da det ikke er lige så nemt af få samlet 40 personer medmindre man er i det rigtige guild.

The Slave Pens
Location: Coilfang Reservoir
Level Range: 62-64
Player Limit: 5

The Steamvault
Location: Coilfang Reservoir
Level Range: 70-72
Player Limit: 5

The Underbog
Location: Coilfang Reservoir
Level Range: 63-65
Player Limit: 5

Hellfire Rampart
Location: Hellfire Citadel
Level Range: 60-62
Player Limit: 5

Magtherion's Lair
Location: Hellfire Citadel
Level Range: 72+
Player Limit: 25

The Blood Furnace
Location: Hellfire Citadel
Level Range: 61-63
Player Limit: 5

The Shattered Halls
Location: Hellfire Citadel
Level Range: 70-72
Player Limit: 5
ANNONCE
World of Warcraft: The Burning Crusade - del 2
Items
De nye items som er blevet indført er mildest talt så kraftige, at det ikke kan betale sig at anskaffe sig meget af de ting som kunne benyttes før Burning Crusade. Tag en tur ned i de nye instances og du kan hurtigt udskifte meget af det bedste udstyr du ellers ville kunne finde, da de stats (værdier) de forskellige items har er så enorme, at selv good items kan findes bedre end epic fra før Burning Crusade.

  • Poor - Grey
  • Standard - White
  • Good - Green
  • Superior - Blue
  • Epic - Purple
  • Legendary - Red
  • Artifact - Orange

  • Dette betyder selvfølgelig, at de personer som har brugt enormt lang tid på, at anskaffe sig noget af det bedste udstyr kan se sig overgået af andre spillere på ingen tid.

    Profession
    Ligesom lvl maks. er forøget er det samme sket med alle professions.
    Man kan nu komme op på 375, hvilket også har betydet, at der er kommet en del nye opskrifter man kan lave.
    Med denne forøgelse og masser af nye ting betyder dette også, at markedet i starten vil blive forstyrret godt og grundigt, da priserne igen skal finde det rigtige niveau indtil det bliver mere almindeligt, at finde og sælge de nye ingredienser der skal bruges til de forskellige professioner.
    Der er også blevet adgang til en masse nye ingredienser for at sikre spillerne skill points over 300.

ANNONCE
World of Warcraft: The Burning Crusade - del 2
Nyt indhold
Det er ikke bare det nye kontinent Outland som er blevet tilføjet, men derimod er der også sket en del ændringer i de nuværende områder af Eastern Kingdom og Kalimdor (de 2 eksisterende kontinenter), hvor der blandt andet findes nye quests og mange andre ting.
En af de helt store ting er selvfølgelig adgangen til Outland som benyttes igennem The Dark Portal som man finder i Blasted Lands (Eastern Kingdom), syd for Nethergarde Keep.
Inden man farer derned for at komme igennem skal man dog være opmærksom på, at der er et krav der kræver at man er lvl 60 inden portalen kan benyttes.
Med de nye områder er der også foretaget nogle tilføjelser hvad angår Battlegrounds (PvP), der er kommet flere steder at få adgang til disse områder med de nye storbyer for henholdsvis Draenei og Blood Elves i de nye byer The Exodar og SIlvermoon. Dog gælder dette ikke for den nye Battleground Eye of the Storm, som ikke har de samme indgangsportaler som de andre, men derimod kun giver adgang inde fra Outland selv.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce