Connery

Wolverine flår dig snart i småstykker

Sommerens forhåbentligt store actionbasker er lige på trapperne!

Wolverine flår dig snart i småstykker
Siden Stan Lee for første gang smed X-men-konceptet på banen i en tegneserie i september 1963, har mange været ellevilde med de karakteristiske figurer i det overnaturlige univers af mutanter. Den fedeste er uden tvivl Wolverine – en mutant hvis hele skelet er belagt med et uforgængeligt metal kaldet adamantium og med evnen til at hele sig selv. Derudover er han en rigtig bad-ass, som ryger cigarer og fyrer vilde one-liners af. I hvert fald i filmatiseringerne af franchisen, som indtil videre er oppe på fem film, hvoraf den ene følger Wolverines liv. Wolverine bliver portrætteret af Hugh Jackman, som leverer en pragtpræstation gang på gang. Jackman har også selv udtrykt sin kærlighed til rollen, og vi kan forhåbentlig klemme et par stykker mere ud af ham, inden han går på pension med action-genren.

 I 2014 venter der en efterfølger til kæmpesuccesen X-Men: First Class med filmen Days of Future Past, men i mellemtiden kan vi gudskelov få tiden til at gå med endnu en film om kongen af X-men. Filmen The Wolverine har premiere i Danmark den 24. juli og følger Wolverine efter hændelserne i The Last Stand. Vi følger en hærget, sørgmodig helt, som rejser til Japan for at finde nye muligheder i sine mutationer. En gammel bekendt har muligvis løsningen på Wolverines udødelighedsdilemma, men der ligger mere under overfladen end først antaget.

Filmens trailer åbner op for voldsomt gode effekter, fede fight-scenes og ikke mindst en Hugh Jackman i topform. Filmen virker mere dyster, mørk og anderledes end de andre superheltefilm, hvilket vil give et fedt kick til den i forvejen seje opsætning. Filmen ligger efter mine forventninger klart til kandidaterne til årets sommerbrag, og på trods af at instruktøren James Mangold virker som en rookie i superheltegenren, så bliver det spændende at se, hvilket særpræg han kan give til historien. Jeg vil uden tvivl på det kraftigste anbefale vores læsere at trodse solen stråler og begive sig ind i biografmørket – det bliver uden tvivl en fed oplevelse!

Du kan se traileren herunder! Skal du ind og se den?
ANNONCE
Titel: The Wolverine 
Genre: Action 
Medvirkende: Hugh Jackman, Brian Tee, Will Yun Lee, Svetlana Khodchenkova
Biografpremiere: 2013-07-25 
Produktionsland: USA 
Instrueret af: James Mangold 
Produktionsår: 2013 
Distributør: Twentieth Century Fox (DK-Cinema) 
Officielt Website: thewolverinemovie.com 
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce