Connery

Withings wifi badevægt [test]

Den tager temperaturen på din vægt og smider det ind i fine grafer...

Withings wifi badevægt [test]
I 1981 vejede jeg små 4 kg og var ikke mere end en baby under 60 cm. I dag rammer jeg en højde på 192 cm og en kampvægt på omkring 95 kg... hvis nu bare den lille bitte baby kunne klemmes ud af mit maveskind, så var året reddet.

Førstehåndsindtrykket

Prisen: 1.225 kr.
Konklusion: Dyr

Når man kigger på dimsen ligner den egentlig ikke andet end en almindelig badevægt i et spacey design. Med dine fødder placeret på støvet glas og metal regner vægten både dit BMI, Fedt% og naturligvis din vægt ud. Derefter ryger resultaterne via wi-fi til internettet.

Internet + app

På internettet og via en app kan du tjekke grafer for din vægt, og den kan endda selv automatisk spore sig ind på, hvem der stiller sig på vægten. På den måde kan hvert familiemedlem kan have sin egen account.

- Er du i et større vægttabs-projekt, og vil gerne vise dine resultater til verden, kan du også sætte den til at poste automatiske updates til sociale medier.

Testen

Jeg har haft vægten i et par måneder nu, og jeg må indrømme at den motiverer mig - omend mine vægttabsresultater ikke er til at prale med. Det er fedt at have kurven over vægten med sig i lommen på telefonen, og man får et umiddelbart indtryk af om det går i den rigtige eller forkerte retning.

Vægttab kommer dog ikke ved at købe en vægt, men har du et nytårsfortsæt om at træne mere, spise sundere og tabe et par kg, kunne Withings måske være med til at sparke dig det sidste stykke.

Maskineriet virker upåklageligt, det er nemt at gå til, og vægten er efter min standard meget flottere end den gamle, som nærmest var sundhedsskadelig at stille fødderne på.

Tak til Coolstuff.dk for testmaskinen som kan købes her
ANNONCE
Del

Seneste nyt