Connery

Wipe Out - Fusion (PS2)

Den nye version af Wipe Out tar' kegler...

Wipe Out - Fusion (PS2)
3, 2, 1... GO! Wipe Out Fusion er mere gennemført end nogensinde. Til dem der ikke måtte have fulgt med er Wipe Out Fusion den fjerde udgave i den populære, legendariske og ikke mindst altid anmelder-roste Wipe Out serie.

Der er sket mange forbedringer siden vi sidst stiftede bekendtskab med forgængeren Wipe Out 3 til PS1. Bare på den visuelle side er der sket forbedringer af dimensioner! Detaljerne og det grafiske bidrager til en meget mere "realistisk" og adrenalinpumpende fartfornemmelse, og langt mere levende omgivelser. Samtidig har skaberne ligesom i de foregående Wipe Out udgaver, forsøgt at finde frem til en upcoming og nyskabende lydside. Musikken i spillet er som resten meget futuristisk og næsten ovre i den psychedeliske genre, hvilket kun øger den i forvejen sprudlende intensitet.

Men det stopper ikke her! Detaljerne er blevet fin-tunet på et utalt af områder. For en ægte Wipe Out-fanatiker er der masser at gå i gang med. Ikke nok med at der er kommet en del flere fly til, men man kan nu i detaljerede statistikker finde informationer om de enkelte fly ned til mindste detalje, hvilket gør det muligt at finde netop dét fly der passer til dig og den bane du skal flyve! Dertil kommer så, at hvert enkelt fly i denne gennemførte udgave har fået inWipe Out Fusion mere end bare et lille trin over dets forgængere. Hver gang du vinder et løb optjener du point, som du så videre kan benytte til at forbedre dit flys egenskaber, såsom tophastighed, acceleration etc. for på den måde skræddersy dit fly til det optimale.
ANNONCE
Wipe Out - Fusion (PS2)
Som i de andre Wipe Out spil er brugen af våben ikke at forglemme, og også her er der kommet nye kreationer til. De mest bemærkelsesværdige er den nye Proton Cannon der giver dig 25 skud, som du kan forårsage alvorlige skader på dine modstandere med. Derudover en Grav Stinger der er en lækker ny variant af Energy Drain fra de tidligere versioner af Wipeout. Denne gang er det en effektiv form for fælde for dine forfølgere, som du smider på banen. Idet et fly passerer over den stoppes det næsten helt i nogle få sekunder. Rent gameplay mæssigt imponerer spillet allerede fra den første bane hvor man udfordres af 360°-loop. Derfra kan man kun gisne om hvilke andre lækkerier spillet senere hen ellers har at byde på.

How tough are you?

Sværhedsgraden er hævet markant, hvilket skyldes den suveræne kunstige intelligens dine modstandere nu er kommet i besiddelse af. Om noget er modstanderne i spillet, blevet mere utilregnelige end nogensinde! Både deres brug af våben og deres flyvning rent generelt, bevirker at koncentrationen er nødt til at køre på højtryk fra det første sekund, til man krydser målstregen! Overall er det et spil med stort potentiale. Selv folk der ikke ellers er de store Wipe Out-freaks vil synes om spillet. Ikke mindst fordi det rummer meget større spillemæssige dimensioner end de tidligere udgaver, samtidig med at det grafisk er en af de suverænt flotteste titler til PS2 indtil nu!

Have a nice flight!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce