Connery

Will Ferrell i genial #DeviceFreeDinner kampagne giver dig sikkert lyst til at lægge telefon væk

Vi kender det allesammen - og vi er sikkert alle skyldige

Vi kender det sikkert allesammen. Du står og har en samtale med en person. Du fortæller en sikkert (i hvert fald ifølge dig selv) meget spændende historie, men pludselig hiver vedkommende, du taler til, sin telefon op af lommen. Vedkommende nikker stadig, men blikket, som før var rettet mod dig, er nu rettet mod telefonen, og de mange spørgsmål som reaktion på din historie er nu udbyttet med et fraværende "hmm.." Du har allermest lyst til at banke telefonen ud af hånden på personen, men i stedet fortæller du videre om, hvordan din lækre nabo pludselig bankede på kun iført nattøj, fordi hun havde låst sig ude, og det endte med i knaldede. Reaktion? "Hmm.." - okay, vedkommende hørte klart ikke efter!

Jeg skal nødig spille hellig, for jeg gør det selv, men derfor bliver jeg stadig vildt irriteret på andre, når de gør det - og på mig selv, når jeg gør det! 

Og heldigvis lader det til, der er mange andre, der bliver lige så irriterede - fx Will Ferrell, som har medvirket i en kampagne, der viser netop hvor irriterende, det er, når telefonen får alt opmærksomheden. Se videoen og tænk lige over det næste gang!

Del