Connery

Wild [Anmeldelse]

Inspirerende autentisk drama med Reese Witherspoon i hovedrollen.

5 ud af 6 stjerner
Wild - Trailer
Fox Searchlight Pictures - Wild [Anmeldelse] Fox Searchlight Pictures

Wild at heart

Da Cheryl Strayeds (Reese Witherspoon) mor Bobbi (Laura Dern) dør, i alt for ung en alder, bryder Cheryls verden fuldkommen sammen. Alle fremtidsdrømme og hendes studie bliver droppet omgående og hendes ellers velfungerende ægteskab til manden Paul (Thomas Sadoski) er ligeledes ved at gå op i sømmene, fordi hun begynder at knalde til højre og venstre og eksperimenterer med hårde stoffer som heroin. Cheryl får et wakeup call da Paul endeligt har fået nok og vil skilles. Fraskilt og hjemløs indser Cheryl langt om længe, at hun er nødt til at få sit liv tilbage på sporet, hvis hun skal have noget håb om en værdig fremtid.

ANNONCE
Fox Searchlight Pictures - Wild [Anmeldelse] Fox Searchlight Pictures

Into the Wild

Hun beslutter sig derfor for at vandre alene gennem vildmarken, fra Mojave ørkenen til Pacific Northwest. En barsk og skelsættende rejse, på godt og vel 1,700 km, der tvinger Cheryl til at genfinde sig selv og finde hidtil uanede indre styrker frem undervejs.

ANNONCE
Fox Searchlight Pictures - Wild [Anmeldelse] Fox Searchlight Pictures

Wild Tales

Wild er baseret på virkelighedens Cheryl Strayed, der skrev bogen "Wild: From Lost to Found on the Pacific Crest Trail" om sine oplevelser på turen. Instruktøren af Dallas Buyers Club, Jean-Marc Vallée, har instrueret filmen med stilsikkerhed, så man nærmest føler at man er med på Cheryls rejse i vildmarken.

ANNONCE
Fox Searchlight Pictures - Wild [Anmeldelse] Fox Searchlight Pictures

Vild med Wild

Reese Witherspoon var Oscarnomineret for hovedrollen og hun spiller fremragende, men hun slipper stadig ikke helt sit pæne image, trods både beskidte sexscener, bandeord og kanyler i huden. Et sjovt stykke trivia fra IMDb lyder; "Reese Witherspoon did all her own walking for the film." Som om det skulle være noget særligt… Det er filmen til gengæld. En livsbekræftende og inspirerende historie om at tage skæbnen i egen hånd. Kort sagt: Jeg er vild med Wild!

ANNONCE
Drengerøvsfaktor og teknisk info:

Drengerøvsfaktor: 20%

Teknisk information:

Original titel: Wild

Land: USA, 2014

Instruktør: Jean-Marc Vallée

Medv.: Reese Witherspoon, Laura Dern, Thomas Sadoski, Gaby Hoffmann, Keene McRae og W. Earl Brown

Genre: Drama

Billedformat: 2.35:1

Lyd: Dolby Digital

Spilletid: 115 min

Dansk bio premiere: 12. marts 2015

Distributør: Twentieth Century Fox

ANNONCE
Del

Seneste nyt