Connery

Wii U kommer i løbet af efteråret

Nintendo har offentliggjort at de kommer med den nye Wii U-konsol, måske allerede til juni.

Wii U er en ny konsol, som ved første øjekast minder en del om den efterhånden kendte Wii, men der er et par twists (se galleri).

Nintendo har nu ændret det traditionelle udseende, som vi kender fra diverse kontrollere rundt omkring, og tilføjet en 1080p fuld HD, trykfølsom skærm midt i det hele. Herfra kan man holde et overblik over spillet (lidt ligesom vi kender fra Nintendo DS, DSi, 3DS) og på den måde få en bedre spiloplevelse. Den unikke controller har også lige en ekstra funktion. Hvis du peger på skærmen og derefter kører ud til enten venstre eller højre, vil du se det som skærmen ikke kan vise. Altså lidt ligesom at vi mennesker har en begrænset synsvinkel, hvor vi så drejer hovedet for at få et bedre syn på, hvad der ligger i øjenkrogen.

Det lyder, at konsollen skulle kunne være en del hurtigere end både Xboxen og Playstation 3.
Udover dette vil det også være muligt at bruge gammelt Wii-udstyr som controllere, så man ikke skal ud og investere i nyt - dejligt! Men nu til det vigtige: New Super Mario Bros findes allerede til konsollen, og vi ved at udviklerne af Tekken og Street Fighter X også er godt i gang. Der vil selvfølgelig komme oceaner af store spil senere, som konsollen bliver en realitet.

Her ses en lille demonstration af konsollen. Er du ikke tilfreds med kvaliteten, kan du selv besøge Nintendos hjemmeside her


Vi på Connery.dk vil gerne høre din mening om konsollen. Tror du det bliver et hit og er det noget du kunne finde på at investere i?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce