Connery

Whisky-mandehygge: Efteråret byder på unikke, virtuelle whisky-smagninger

Klar til whisky-hygge online?

2020 har ikke været oplevelsernes år, da Corona-pandemien skyllede indover landet og aflyste ferier, festivaler og større arrangementer - men heldigvis er vi danskere gode til at få det bedste ud af situationen og adaptere til omstændighederne.

Så når man eksempelvis ikke kan tage til en whisky-smagning på et destilleri, så må whiskyen jo komme hjem til dig!

Og det har Diageo gjort en indsats på ved at sætte en række whiskysmagninger i værks - online, vel at mærke.

Det fungerer på den måde, at selve whiskysmagningen foregår virtuelt, hvor Brand Ambassador Matias Svenson fra Diageo i samspil med whiskyekspert og connoisseur Dennis Klindrup fra Smagning.com disker op med 6-retters drikkevenlig menu.

Hjemme i trygge rammer hos dig selv får du tilsendt en smagningskasse, hvori der er smagsprøver på hele menuen - og det første event går allerede live d. 24 oktober.

På denne smagning ser whisky-menuen ud som følgende:

ANNONCE
Whisky-smagning

Copper Dog - nye drenge på markedet, som allerede har styr på sine lagringer og fungerer som en optimal begynder-whisky.

Clynelish - her har vi fingrene i en ægte Game of Thrones-variant, som er lidt mere raffineret og elegant.

Mortlach 16-års - nu kommer de tunge drenge i spil, når vi dykker ned i de gyldne dråber fra Dufftown.

Blair Athol 23-års Special Release - nu skiller vi bukkene fra fårene, da vi med denne rammer den famøse cask strength, hvor promillerne og intensiteten er lidt højere.

Caol Ila 15-års Special Release Unpeated - lidt mere nørderi, hvor man har valgt ikke at give flasken tørverøg, så den åbner op for nye smagsmuligheder.

Tallisker 15-års Special Release - her har vi i stedet fundet røgen i stor stil og selvfølgelig fadstyrke for at afslutte med et brag.

ANNONCE

Diageo og co. har forsøgt at gøre det en lidt mere anderledes og eksklusiv smagning, hvor man har valgt at skubbe klassikerne lidt væk, så man har mulighed for at eksperimentere med smage, der ikke normalt bliver disket frem til turisterne på destillerierne.

Under hele eventet bliver der smagt, beskrevet og desuden fortalt røverhistorier af Diageos Global Brand Ambassador Ervin Trykowski fra Skotland - og du kan stille spørgsmål løbende.

Vær med, når Brand Ambassador Matias Svensson fra Diageo og whiskyekspert Dennis Klindrup fra Smagning.com i samarbejde med Live Event går i studiet for at afholde en online luksus whiskysmagning med fantastisk whisky og gode historier.

Global Brand Ambassador Ervin Trykowski deltager fra Skotland, hvorfra han bidrager med lokale facts og historier.

Der bliver mulighed for både at kommentere og stille spørgsmål undervejs.

Hvis det lyder som noget for dig, så kan du bestille en prøvepakke lige her.

Prøvepakke til whisky-smagning 

Prøveflasker med 3 cl af hver sendes med pakkepost, og skal bestilles senest tirsdag 20/10 kl 12:00. Hvis I er 2 som vil være med sammen, er der mulighed for at bestille prøveflasker med 5 cl. Sammen med prøveflaskerne får du en liste med de whiskyer vi skal smage og et glasunderlag (så du kan se hvad du smager).

Ses vi til whisky-smagning online?

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce