Connery

Whiskeymesse

Rigtige drengerøve tager til Whiskeymesse!

Whiskeymesse
'On the rocks' eller med få dråber vand - sådan foretrækker en rigtig kender at få den serveret. I de sidste 10 år er interessen for whisky eksploderet, og salget er nærmest fordoblet.

For 8. år i træk afholdes whiskymessen i Kolding, hvor der er mulighed for at møde en række af de mest betydningsfulde importører samt smage på flere end 500 forskellige slags whisky og rom og på et par timer blive mini-ekspert.

På messen, der er Danmarks største whisky-event, kan du byde på flasker på whisky-aktion. Og du kan blandt andet smage Bruichladdich, Tyrconnell, GlenRothes, Cutty Sark, Millars Irish Whisky, og ikke mindst en 50 år gammel whisky fra Glen Grant.

Rom er populært - men uden cola, tak!
Som noget nyt er der i år også mulighed for at stifte bekendtskab med forskellige typer rom. Mange whisky-entusiaster har nemlig fået øjnene op for rom på grund af den karakteristiske lagrede smag og den samme kræsen for detaljerne, som whisky er kendt for.

Prismæssigt er rom en smule billigere end whisky, men kvaliteten og smagsoplevelsen fra eksempelvis en mørk rom lagret på egetræsfade er en skarp konkurrent til whiskyen.

Whiskymessen foregår 4. april i Bramdrupdam Hallerne, Bramdrup Skovvej 110, 6000 Kolding

Læs mere på www.whiskymessen.dk


Hvad er du mest til Whisky eller Rom - eller noget helt tredje?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce