Connery

What ever happened to?

Hvor er de kendte endt efter man ikke hører om dem mere i medierne.

What ever happened to?
WEHT.net er siden, hvor du kan se hvad der skete med de personer, der på et tidspunkt var meget oppe i medierne, men som lige pludselig 'forsvandt', så man ikke hørte om dem igen. Her kan du se hvordan det gik dem efter man sidst hørte om dem.

Du kan bl.a. læse om Monica Lewinsky, som havde en affære med Bill Clinton og om Deee-lite, der hittede med Groove is in the Heart, men siden har man ikke rigtigt hørt noget til dem. Du kan også læse om børnestjernerne Emmanuel Lewis (Webster) og Jon Provost (Timmy fra Lassie) m.m.

Også Spice Girls er fortid, og derfor er de også at finde på siden, hvor der står hvordan det er gået de 5 kryddersild siden deres succes med girlpower. Under musikere kan du også læse om Vanilla Ice, som tidligere hittede med nummeret "Ice Ice Baby". Han har for nyligt været med i et reality-program.

Har du tit undret dig over hvad der skete med den anden fyr fra Wham! George Michael har man jo hørt en del om, men Andrew Ridgeley har man ikke hørt meget om. Dette kan du også finde på siden sammen med bl.a. bassisten fra Nirvana, Krist Novoselic.

Dog er ikke alle lige uaktuelle. F.eks. kan du finde Saddam Hussein, Paris Hilton m.m, som har fået en plads på denne side.

Se om der er nogle, du kan huske fra den gang de prydede flere sider i medierne.

WEHT.net
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce