Connery

Westworld vender tilbage 16. marts

These violent delights have violent ends

Finaleafsnittet af 2. sæson Westworld havde premiere i slutningen af juni.. 2018! 

HBO har taget sig god tid med 3. sæson, der først blev annonceret i foråret 2019 - måske mest fordi de satte alle sejl ind på Game of Thrones i 2019. 

Imens har vi så hørt fragmenter af nyheder om den tredje sæson Hvordan blandt andet Breaking Bad-stjernen Aaron Paul har en rolle, og at serien endnu en gang går i en helt ny dystopisk retning. 

Nu er HBO så endelig på plads med en teaser, der annoncerer premieredatoen for den nye sæson: 15. marts 2020. Amerikansk tid.

Teaseren gennemgår en række datoer, der starter i vores tid og kulminerer i 2058, med en hændelse, der er så stor, at den er kritisk for menneskeheden - umiddelbart. 

Seriens medskaber Jonathan Nolan fortalte sidste år, at den nye sæson vil være delvist inspireret af Blade Runner - og vi kommer til at bruge en del tid uden for de gængse simulerede verdener - nu er de syntetiske robotter nemlig sluppet ud i den rigtige verden. 

Tredje sæson af Westworld bringer en del af det oprindelige cast tilbage, blandt andet Evan Rachel Wood, Thandie Newton, Ed Harris, Tessa Thompson, Jeffrey Wright og Luke Hemsworth. 

HBO Nordic oplyser, at dansk premiere finder sted 16. marts 2020. 

ANNONCE
Westworld 3 - Dato teaser
Del

Seneste nyt

Annonce