Connery

Western Digital TV HD Media Player

Det kan være utrolig lækkert at have et mediecenter, men os der ikke har råd, er nødt til at ty til små nødløsninger. Det kan være at trække stik hele vejen fra computeren til tv'et eller simpelthen nøjes med at se film på computeren. Det er ikke optimalt, men heldigvis er løsningen nær!

5 ud af 6 stjerner
Western Digital TV HD Media Player

Nogen af jer har allerede anskaffet en PS3 og I mener sikkert, at den kan bruges som et mediecenter. Desværre er der nogle små ting ved en PS3, som simpelthen ikke holder 100%. 

PS3 kan ikke indeholde filer, som fylder mere end 4GB. Den kan ikke engang læse data fra en ekstern harddisk, som kan. 

Det betyder at din PS3 ikke kan have en helt almindelig DVD film liggende på drevet. Du kan så vælge at afspille film ved hjælp af det smarte bluray drev, men hvad er så egentlig meningen med et mediecenter? Når man konstant skal finde skiver frem for at se film, høre musik eller vise billeder.

WD TV HD media player er en flot lille spejlblank boks, som du sætter til dit TV gennem et HDMI stik eller Komposit video-/audio. Der findes desuden en S/PDIF udgang til digital lyd.

ANNONCE
WD TV HD Media Player
Boksen kan have to eksterne harddiske tilsluttet, og med dem kan boksen fungere som et mediecenter. Det betyder du kan afspille film, musik og billeder fra de to eksterne harddiske, direkte på dit tv.

Har du så meget pjat og gøgl, at det hele ikke kan være på to harddiske. Så kan du bare skifter den ene ud nemt og enkelt med en tredje disk.

Medieafspilleren kan afspille de fleste slags formater i fuld HD. Det gør den helt uden problemer. Har du film, hvor underteksterne ligger som en fil for sig selv, er det heller ikke noget problem.

Når du bruger medieafspilleren, minder interfacet lidt om det, som findes på en PS3. Du kan vælge at se dine filer, som thumbnails eller som en liste. Derudover kan du gå ind i 'Media Library', hvor du kan vælge hvilken type fil du vil se. Du kan derudover se filerne opdelt i forskellige kategorier, og sidst men ikke mindst kan du også søge.

Når du skal vise billeder, er det muligt at lave slides med forskellige muligheder for overgange og baggrundsmusik.

Jeg synes selv den her maskine er utrolig smart. Indtil jeg fik den har jeg været nødt til at trække et stik fra min computer til mit TV. Derudover har jeg haft min eksterne harddisk tændt ved siden af computeren. Ikke umiddelbart det mest praktiske, når jeg i forvejen hader ledninger. Dertil kommer naturligvis strømregningen.

Alt i alt er den her maskine super smart, og så koster den heller ikke så forfærdelig meget. Så flad ud med en øl i den ene hånd og dine filer i den anden - foran fjernsynet.
ANNONCE
Fakta:
Medieafspilleren kan afspille flg.:Videoformater:

MPEG-4, XviD, MPEG-2, MPEG-1, WMV, MOV, AVI, H.264, MKV

Lydformater:

WAV, WMA, AAC, AIFF, PCM, Ogg Vorbis, MP3, FLAC, AC-3

Billedformater:

BMP, GIF, JPEG, PNG, TIFF

Med medieafspilleren følger der desuden et komposit-kabel, en fjernbetjening og et stativ.

Set i Danmark hos proshop.dk til 635,- kr.
ANNONCE
Del

Seneste nyt