Connery

Western Digital er klar med en ny løsning til pladsproblemerne på din spillekonsol

WD_BLACK Game Drive D30 er ret sprød for en ekstern harddisk

Western Digital har lavet harddiske siden starten af 1980'erne, og er en af de hardware-fabrikanter der praktisk talt bruges overalt. Men derfor kan der sagtens ske fornyelse - og WD har set det massive behov for ekstra lagerplads til gamere, og med en række nye produkter i deres WD_Black produktserie, er der for alvor lagt i ovnen til produkter som gamere vil finde tiltrækkende. 

En harddisk har selvfølgelig en primær praktisk funktion, men de nye eksterne SSD-kasser fra WD-Black leverer også et gamervenligt design, der for de fleste vil stå som et flot supplement til især spillekonsoller som PlayStation og Xbox. 

ANNONCE
Western Digital er klar med en ny løsning til pladsproblemerne på din spillekonsol

Den nye WD_BLACK D30 SSD kommer med en kapacitet på op til 2 TB - og er udviklet med især de seneste konsoller i optikken. 

De eksterne harddiske leverer hastigheder på op til 900mb/sekundet - og så kommer de med en aftagelig stand, så man kan showcase den eksterne harddisk på en forholdsvis pæn måde, ved siden af sin konsol. 

WD-Black D30 kommer også i en speciel licenseret udgave til Xbox, hvor harddisken er pakket ind i Xbox' hvide farver - og en måneds abonnement til Xbox Game Pass Ultimate oven i hatten. 

Det er vigtigt at notere sig, at den nye eksterne harddisk fra WD-Black er tiltænkt som et ekstra udvidet lager - og den kan desværre ikke udnytte de ekstra hurtige loadinghastigheder, som både Xbox Series X og PlayStation 5 i teorien ville kunn elevere, når de på et tidspunkt løfter sløret for deres officielle expansion-produkter. Det vil sige at både PlayStation 5-titler og Xbox Series-titler skal flyttes fra harddisk til konsol, hvis de skal kunne spilles med konsollernes fulde potentiale. 

Men mens vi venter, har Western Digital lanceret en af de flotteste løsninger på pladsproblemerne i deres nye gamer-centrerede eksterne harddisk.

WD_BLACK D30 Game Drive SSD lanceres i løbet af juni 2021 - med lagerkapaciteter fra 500 GB til 2 TB. 

ANNONCE
Western Digital er klar med en ny løsning til pladsproblemerne på din spillekonsol
Del

Seneste nyt

Annonce