Connery

We're the Millers [Anmeldelse]

Familievenlig komedie om narkosmuglere, strippere, hjemløse og hævede testikler.

3 ud af 6 stjerner
Warner Bros. Pictures - We're the Millers [Anmeldelse] Warner Bros. Pictures
Da pothandleren David (Jason Sudeikis) får stjålet hele sin opsparing og alle de penge, han skylder narkobaronen Brad (Ed Helms) er gode råd dyre. Brad giver David et tilbud, han ikke kan afslå. Han skal blot smugle en smule pot over grænsen fra Mexico til USA.

Dertil har David brug for en ”familie”, for at fjerne al eventuel mistanke, der kunne være ved grænsen. David samler derfor et umage hold bestående af den afdankede stripper Rose (Jennifer Aniston), Casey (Emma Roberts) en hjemløs pige og naboens nørdede dreng Kenny (Will Poulter).

Sammen skal de udgiver sig for at være kernefamilien Miller, der er på et uskyldigt roadtrip til Mexico, i deres kæmpemæssige RV. Selvfølgelig går det langt fra som planlagt.
ANNONCE
Warner Bros. Pictures - We're the Millers [Anmeldelse] Warner Bros. Pictures
De fire kan ikke enes om noget som helst og skændes hele vejen til Mexico. Den smule pot de skulle hente viser sig at være ca. 2 ton, der er gemt over alt i RV’en og kan betyde 25 år i et mexicansk fængsel, hvis de bliver opdaget. Som om det ikke var nok, så har de to mexicanske forbrydere lige i hælene, da Brad åbenbart har narret David til at stjæle potten fra de mexicanske narkohandlere. For at overleve turen, må de fire lære at arbejde sammen og opfører sig som en rigtig familie, en udfordring der er nemmere sagt end gjort.
ANNONCE
Warner Bros. Pictures - We're the Millers [Anmeldelse] Warner Bros. Pictures
Casting er altafgørende i en komedie som denne og her må filmskaberne siges at have ramt plet. Især Jennifer Aniston er herlig som den afdankede, småbitre stripper, der bestemt ikke kan indfinde sig med tutte-nutte rollen som lalleglad husmor. Det er dog Jason Sudeikis, som familiens overhoved, der bærer der meste af filmen. Hans komiske timing er perfekt og man kan ikke undgå at fatte sympati for den mere eller mindre idiotiske David.
ANNONCE
Warner Bros. Pictures - We're the Millers [Anmeldelse] Warner Bros. Pictures
På trods af at det føles som om filmskaberne prøver lidt for hårdt at være sjove, så fungerer filmen faktisk ganske udmærket. Den mindede mig på mange punkter om Fars fede ferie, dog knap så morsom og original, men ikke desto mindre er det ganske medrivende sommer underholdning, som hele familien kan nyde sammen, for We’re the Millers er trods sit emne, ganske ufarlig på alle områder. Selv ikke Walt Disney kunne have lavet en mere familievenlig film.
ANNONCE
Drengerøvs faktor: 75%
 
Teknisk information:
Original titel: We’re the Millers
Dansk titel: Familien Miller… Langt over grænsen
USA, 2013
Instruktør: Rawson Marshall Thurber
Medv.: Jason Sudeikis, Jennifer Aniston, Emma Roberts, Kenny Rossmore, Ed Helms, Nick Offerman, Kathryn Hahn, Molly C. Quinn, Tomer Sisley, Matthew Willig og Luis Guzmán
Genre: Komedie/Krimi
Billedformat: 2.35:1
Lyd: Dolby Digital/DTS/SDDS
Spilletid: 110 min
Dansk bio premiere: 15. august 2013
Distributør: Warner Bros. Pictures
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce