Connery

Wedding Crashers 2 er på vej

Isla Fisher løfter sløret for en mulig sequel.

Wedding Crashers 2 er på vej

Wedding Crashers var en af 2005s helt store komediefilm med solid bromance mellem Vince Vaugn og Owen Wilson i deres ihærdige jagt efter kvindfolk - vel og mærke ved at crashe fremmede menneskers bryllupper. 

Drømmen om en sequel har været længe undervejs og nu er der muligvis belæg for det - under et interview med Isla Fisher (den psykopatiske lillesøster i filmen, som seksuelt overfalder Vince Vaughn, red.) fortæller hun, at hun stødte ind i Vince Vaughn til en fest, som tilsyneladende snakkede om en sequel til 05'er-klassikeren:

".. bumped into Vince Vaughn at a party and he said that apparently we’re going to be making a sequel. So I’m really excited to see what happened to Gloria.

I shouldn’t really announce it on morning television… But apparently there’s some talk of it, which is fun.”

ANNONCE
Wedding Crashers 2 er på vej

Med flere uventede fortsættelser de seneste par år - Dumb Dumber 2, Zoolander 2 og etc., kan det nærmest ikke andet end at blive en aktualitet. Så må vi krydse fingre for, at den ikke flopper som de førnævnte titler - men i stedet fokuserer mere på Ferrells karakter, Chazz, som åbnede for en helt ny måde at score damer på - crashe begravelser!

Lyt til hele udsendelsen nederst i artiklen:

ANNONCE
Wedding Crashers 2 er på vej
Del

Seneste nyt