Connery

'We have a deal' - Mark O. Madsen har fået UFC-kontrakt

Første fight lander i september!

Da Mark O. Madsen i starten af 2018 meldte ud, at han ville droppe brydningen - og dermed også muligheden for at deltage i OL 2020, var det med et nyt mål i sigte: Han ville gå all-in på MMA, og i særdeleshed var en kontrakt med det populære Ultimate Fighting Championship (UFC) i kikkerten. 

Halvandet år efter, er det en realitet. 

"Det er helt vanvittigt. Jeg tog til Vegas på en One Way Ticket for at jagte en kontrakt, og nu er den allerede på plads. Jeg havde kun fået fem timers søvn, da Ali ringede og sagde: ’we have a deal’."

Nu er den 34-årige falstring signet til fire UFC-kampe, og den første skal kæmpes i København, når Royal Arena huser det imødesete UFC-stævne lørdag d. 28. september.

"Jeg er sindssygt stolt over denne her aftale. Det er den bedste kontrakt, en dansker nogensinde er kommet ind på i UFC, og jeg glæder mig helt vildt til at kæmpe i Royal Arena," siger Mark O. Madsen.

Nu venter der en intens træningslejr i Las Vegas, hvor headcoach Martin Kampmann også er at finde. Mark O. Madsens seneste kamp mod Patrick Nielsen blev kæmpet med en vægtgrænse på 75,5 kg, men denne gang skal den tidligere bryder helt ned i 70 kg.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce