Connery

Wavell Pro: Lyddrengene fra Løvens Hule rører på sig

Nye trådløse earbuds skal udfordre de etablerede spillere

Elektronikvirksomheden Wavell blev for alvor landskendte, da de tidligt i 2022 deltog i Løvens Hule, hvor de sikrede sig en investering fra løverne Christian Arnstedt og Jan Lehrmann. 

Men allerede inden da, havde de haft et godt drive i at sælge trådløse earbuds under navnet Wavell. 

Nu er Wavell med Emil Degn, Hjalmar Kærn og Casper Christiansen tilbage med ikke bare et, men to nye produkter, der blandt andet samler op på en af de 'challenges' der blev fremsat i Løvens Hule. 

"Hvorfor er genanvendt plast ikke markedsstandard i lydbranchen?" 

Et godt spørgsmål, der bunder i den generelle fokus på bæredygtighed. Hos Wavell forsøger man at leve op til miljøfokus, ved at lancere en ny højttaler, Sound Master 2, hvor genanvendt plast indgår i konstruktionen. Sound Master 2 blev lanceret i juli 2022.

Mens højttaleren er produceret i et begrænset antal på 578 enheder, er den helt store nyhed et nyt sæt trådløse earbuds, der træder ind som et alternativ til Wavell TWO - nemlig Wavell PRO

ANNONCE
Wavell PRO - Wavell Pro: Lyddrengene fra Løvens Hule rører på sig Wavell PRO

Wavell PRO er på mange måder en forbedring, der skal gøre Wavell mere konkurrencedygtige i den mere tunge ende af den innovationsprægede produktkategori:

De nye earbuds kommer med støjreducering (Hybrid ANC), multi-connectivity, transparency (ambient) - til en vejledende salgspris på 1.199,- kroner. 

Wavell Pro blev lanceret på Wavell.dk den 29. september 2022. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt