Connery

Warzone siger farvel til Verdansk og aloha til Caldera

Call of Dutys Battle Royale får første massive skift

Hvis ikke du har været forbi Call of Dutys free-to-play Battle Royale, Warzone, inden for den seneste tid, kan det sagtens være gået din næse forbi, men der er store ændringer i vente for det populære multiplayer-spil. 

Den 8. december er det nemlig farvel til det originale Warzone-map Verdansk, der siden lanceringen i starten af 2020, har været besøgt af mere end 100 millioner gamere verden over. 

ANNONCE
Call of Duty: Warzone: Pacific - overblikstrailer

Erstatningen hedder Warzone: Pacific.
Paicific debuterer med det nye kort; den fiktive stillehavsø Caldera, som er tematiseret omkring 2. Verdenskrig. 

Kort over Caldera - Grafik: Activision - Warzone siger farvel til Verdansk og aloha til Caldera Kort over Caldera - Grafik: Activision

Warzone: Pacific får sin officielle brede debut den 9. december, men allerede fra 8. december har spillere, som ejer Call of Duty: Vanguard, adgang til Caldera - mens andre spillere i døgnet omkring det store kortskifte, må tage sig til tage med den mindre Rebirth Island, mens de venter på adgang.

Caldera er opdelt i 15 distinktive distrikter, som varierer mellem alt fra ruiner over ubåds-dokke, til landbrugsdistrikter og nedlagte turist-resorts. 

Ændringer i Warzone, as you know it:
Med tilføjelsen af Caldera, får Warzone-spillere uden CoD: Vanguard adgang til de 38 WW2-våben, som findes i Vanguard. 

Det nye Vanguard Royale gamemode lanceres med sine egne regler: Her kan man kun bruge Vanguard-våben, men til gengæld bliver det også muligt at benytte nye køretøjer - ligesom man kan få fingre i fighter-jets, og for første gang flyve i Warzone. 

Kilde og mere læsestof: Call of Duty Blog

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce