Connery

Warcraft laver optakt til næste expansion med serie af korte animationsfilm

Der er stadig liv i det gamle MMO

World of Warcraft er ikke et spil, man sådan lige kan afskrive. Selvom det nu kører på sit 14. år, lever det stadig i bedste velgående.

Den 14. august udkommer World of Warcraft: Battle For Azeroth. Den 7. expansion til WoW!

Den nye udvidelse til spillet kommer til at skifte fokus tilbage på Warcrafts kerne: Kampen mellem Alliance og Horde, men samtidig bygger det også videre på den expansive historie, hæver level-cappet til 120 og tilføjer ikke et, men hele to nye kontinenter til den massive spilverden. 

Som optakt til spillets udgivelse, har Blizzard valgt at udgive en serie på 3 forskellige animerede fortællinger. Den første landede i går, og den er et stykke imponerende kreativt arbejde. 

Warbringers: Jaina, bringer den meget populære karakter Jaina Proudmoore tilbage i Warcraft-fortællingen, med en dyster og tung introduktionshistorie, der blandt andet introducerer det ene af spillets nye kontinenter: Kul Tiras. 

I de kommende uger vil yderligere to af spillets fremtrædende karakterer portrætteres i en animeret Warbringers-fortælling.

ANNONCE
Warbringers Jaina

På højdepunktet havde spillet over 12 millioner aktive spillere, der hver måned betalte deres subscription. Det tal er selvfølgelig faldet, og selvom Blizzard ikke direkte offentliggør tallene på fast plan, slipper der alligevel noget ud fra tid til anden. De seneste offentlige tal er fra slutningen af 2015 (11 år inde i spillets levetid), hvor der var 5.5 millioner aktive spillere. Ved 5.5 millioner subscribers på laveste betalingsplan (10.99 euro /md), laver Blizzard over 120 millioner euro om året. Det er mange penge. 

Og derfor gør virksomheden også alt hvad de kan, for at holde spillet i live. Hvilket også betyder, at der stadig kommer en ny expansion omkring hvert andet år. 

ANNONCE
Del
Om forfatteren
 Mikkel M. Vermeulen Mikkel M. Vermeulen

Følg på:
Facebook
Instagram

Hvis du læser dette, skal du bare vide at jeg sætter mega pris på din støtte. Jeg har knoklet uafbrudt på at videreudvikle Connerys univers de sidste 6 år, og jeg lover at det kun bliver bedre. 

Altid frisk på en øl og en god historie. 

Kontakt: mmv@connery.dk

 

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt