Connery

Walk This Way: Nyt streaming-firma med kærlighed til europæiske film

Walk This Way:  Nyt streaming-firma med kærlighed til europæiske film

Hvis du af og til bliver en smule trætte af blockbusters, amerikanske produktioner og mainstream-film, så kigger man ofte i retningen af europæiske film med fokus på kultur, diversitet og unikke særpræg. Desværre er det ofte ret svært at sortere sig i gennem denne del af filmverdenen, da man ofte støder på alt for mange klichébomber eller B-filmsbaskere, inden man endelig finder en skjult perle. 

Det vil firmaet Walk This Way lave om på! Fra. d. 22. april vil man på diverse VOD-platforme kunne se en sektion under navnet 'Men on the Edge', som samler nogle solide, europæiske produktioner med mandlige helteskikkelser, som balancerer på et knivsæg. Streaming-mulighederne landet på bl.a. iTunes, Google, Sony og Amazon, men desværre ikke Netflix på nuværende tidspunkt. 

Men on The Edge er den første af forhåbentlig mange initiativer og lyder som følgende:

Denne samling finder man fem europæiske spændingsfilm og krimifilm med stjernebestrøede rollebesætninger. I filmene kommer hovedkaraktererne på dybt vand og kastes ud i situationer, hvor de må se sig tvunget til at balancere på en knivsæg. Filmene finder sted i en lang række steder over hele verden fra Paris til Berlin.

ANNONCE

Et lille udpluk af filmene kan ses her:

Armed Hands: Handlingen foregår i de franske byer Paris og Marseille og omhandler bekæmpelsen af våben- og narkohandlen.

VengeanceDe to ejere af en natklub, Milan og Jonas, er blevet uvenner efter en aftale, hvor de var tvunget til at angive en psykopatisk forbryder. Da han vender hjem, sættes alt på spil: De tidligere venner er tvunget til at klinke skårene i løbet af en enkelt aften.

Lose Your Head: Denne psykologiske thriller omhandler den spanske turist Luis, der går på rov efter fest i Berlin, indtil han mister kontrollen i ordets bogstaveligste forstand. Snart begynder virkelighed og fantasi at blive udvisket for Luis.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce