Connery

Wacky Gadgets

en top 3 over wacky gadgets, som måske kan være med til at redde os ud af krisen...

Nogle folk er så småt begyndt at snakke om den økonomiske krise skulle være ovre. Blandt andet fordi et land som USA endelig er begyndt at vise fremskridt, men det vil jeg nu hellere mærke, før jeg tror på det! Hvis man nu er en af dem, der lige pludselig kan mærke flere penge i lommen, hvad gør man så? Så bruger man dem da selvfølgelig på gadgets!

Her er en top 3 liste af gadgets, der som sådan ikke har en fællesnævner udover disse altid ville kunne give et et smil på læben.

Nr.1
ANNONCE
Wacky Gadgets
BarbeSkew Grill

Rigtige drengerøve elsker kød - ingen undskyldninger! Siger folk salat, så siger jeg BACON! Som kødelsker, kan jeg lide mit kød tilberedt på flere måder, men helst rødt og saftigt.. Det slår dog ikke en bøf tilberedt over den sagte ild, for det har bare en speciel smag, som ikke opnås andre steder. Til dette formål kan du få 'BarbeSkew II'.

BarbeSkew er en grill med det ene formål: at gøre dit liv bedre. Grillen kan udover at grille også vende kødet. Der er syv spyd som drejer af sig selv og to bure, som også roterer 360 grader rundt.
Det er genialt, og man kan slappe af mens grillen passer sig selv. Det eneste den har brug for er noget kul, tændvæske, og 2x DD batterier til de 2 motorer, der drejer spydene + burene rundt.
Grillen er 885mm høj, 660mm lang og 460mm bred.

Set til 179.94£ her
ANNONCE
Del

Seneste nyt