Connery

VW har løftet sløret for Golf 8!

Den nye folkevogn kommer i alt fra el- til GTE

En af verdens mest ikoniske bilmodeller, kommer nu i 8. generation. 

I over 45 år har koncernen sprøjtet mere end 35 millioner af denne model ud, og ja, der er selvfølgelig tale om Volkswagen Golf. 

Golf 8 R-Line - VW har løftet sløret for Golf 8! Golf 8 R-Line

Den nye generation Golf kommer med et helt nyt design

VW ruller den nye vogn på banen, med lovprisninger om, at den nye Golf er mere digitaliseret, forudseende, intuitiv og innovativ end nogensinde. 

Disse ord hæfter sig på den nye moduopbyggede MQB-platform, der i Golfens tilfælde giver en bil der er mere dynamisk og sportslig end den forrige model. 

Golfen virker både lavere og mere sportslig, men VW har fastholdt dimensionerne, og trukket deres nye design ned over det. 

I cokcpittet kommer golf med digitalt cockpit med 10,25" display og 10" infotainmentsystem som standardudstyr. 

Golf 8 holdes online takket være eSIM OCU-udstyr som standard, der gør det muligt at opgradere bilen over-air med funktioner som adaptiv fartpilot, light assist, navigation, app-connect og online-baseret stemmestyring. 

ANNONCE
Golf GTE - VW har løftet sløret for Golf 8! Golf GTE

VW lægger ud med otte nye drivlinjer

Man går nu i offensiven med hybrid-modeller, og der kommer intet mindre end tre eTSI-udgaver og to eHybrider. 

eTSI mildhybriderne kommer udelukkende med 7-trins DSG-gear og motoreffekt på 110, 130 og 150 hestekræfter, 110hk eTSI'en kommer dog ikke til Danmark. 

De to plug-in hybrider er begge med 1.4 TSI-motor + elmotor + 6-trins DSG, den mest effektive version yder 204 hestekræfter, hvorimod den mere kraftfulde eHybrid GTE yder 245 hestekræfter. 

På det mere konventionelle brændselsmotorer, kommer Golf med TSI-modeller (Benzin) fra 110 h til over 300 hk, og i der lanceres også nye 2.0 TDI EVO-motorer med reduceret NOx.

Fire udstyrslinjer
Volkswagen ryster navneposen, og udskfter "Trendline", "Comfortline" og "Highline" med "Golf", "Life" og "Style", mens der kommer en ny "R-Line"-variant der erstatter pakkerne for den tidligere model. 

I løbet af 2020 lancerer VW også Golf 8 i GTI, GTI TCR, GTE og Golf R. 

Volkswagen forventer at de første nye Golf-modeller introduceres i Danmark i 2020.

ANNONCE
Del

Seneste nyt