Connery

Vores Mand i Amerika - Ulrich Thomsen brillerer i traileren til 2. verdenskrig-drama

Se den officielle trailer her

Vores mand i Amerika ligner en spændende dansk film, der trækker masser af amerikanere ind i mikset, omkring det diplomatiske forhold mellem USA og Danmark under 2. Verdenskrig. 

9. april 1940 angribes Danmark af det nazistiske Tyskland med krav om øjeblikkelig og betingelsesløs kapitulation. Regeringen overgiver sig efter få timer og indleder herefter samarbejde med nazisterne. Men på den anden side af Atlanten sidder Danmarks ambassadør i Amerika, vovehalsen og verdensmanden Henrik Kauffmann, der er villig til at sætte alt på ét bræt. Han nægter at føje de tyske krav og iværksætter i stedet en rebelsk plan for at besejre Hitler og give den danske befolkning friheden tilbage.

 
Filmen har et stærkt cast af både danske, amerikanske og britiske skuespillere med Ulrich Thomsen i front og Mikkel Boe-Følsgaard i rollen som hans allierede - advokaten Povl Bang-Jensen. Derudover medvirker bl.a. Denise Gough som Kauffmanns hustru Charlotte, Zoë Tapper som Charlottes søster Zilla samt Henry Goodman og Nicholas Blane i rollerne som hhv. Franklin D. Roosevelt og Winston Churchill. 

Vores mand i Amerika får premiere i danske biografer torsdag 13. august 2020. 

ANNONCE
Vores Mand i Amerika - Trailer
Del

Seneste nyt