Connery

Vooni Internetradio VIR608

En flot spejlblank sort radio, der kan det hele - Hvad mere kan man ønske sig?

5 ud af 6 stjerner
Vooni Internetradio VIR608
Jeg har taget en Vooni Internetradio (VIR6108) under mine fedtede testbriller, her er hvad der kom ud af 30 timer indespærreti et lille rum, imens jeg forsøgte at få skidtet til at fucke op, næsten uden held!! 

Vooni VIR6108 er en ganske lækker Internet radio i spejlblankt sort.
Med en højde på 13 cm og en bredde på 24,5 cm, så fylder den ikke så meget, men den kan bestemt spille højt.

Udover at spille almindelig FM-radio, så har den også adgang til ca. 10.000 internetradiostationer og ligeså mange podcasts fra hele verden. 
Stationerne bliver løbende opdateret, så man sjældent oplever døde signaler... Jeg har i hvert fald ikke oplevet det endnu.

Det eneste radioen kræver, er en netværksforbindelse, om det er trådløst eller ej, har ingen betydning. Hvis man samtidig har en PC eller en MAC på netværket, så kan der også afspilles musik fra disse enheder.

Installering
Opstarten af radioen er super nem. Strømkablet sættes til og radioen sættes et sted, hvor den ikke udsættes for fugt, og så er man næsten i gang. Hvis radioen er koblet på netværket, kan man nemt, ved hjælp af knapperne og det store drejehjul, få dirigeret sig ind til system setup. Her kan man ændre på indstillingerne, f.eks. indtaste koden til netværket.

Selve brugen af radioen er heller ikke svær. På mode-knappen kan man vælge mellem Internet Radio, FM-radio, AUX mode eller Music Radio.

Man har nemt mulighed for at vælge forskellige radiostationer, som kan deles op mellem lande eller genrer. Super smart, hvis man nu ved, at man godt kan lide Angolas lokale radiostation.... og ja, den er på listen.

Kender man navnet på en radiostation, så kan man blot søge på navnet.

Er man til podcasts kan det også findes og det fungerer på præcis samme måde, som med radiostationerne.

Music player bruges til at afspille musik, som ligger på din computer. Der skal dog laves et par indstillinger på computeren, men heldigvis følger der en enkel brugsanvisning med. Når man først har givet radioen adgang til computeren, så kan alt musikken nemt tilgåes.

Som ekstra bonus har Vooni VIR6108 et par ekstra funktioner, som sleep og alarmklokke, hvor man selv kan bestemme, om man vil vækkes af en buzzer eller en af radiostationerne. Desuden har radioen AUX udgang samt udgang til høretelefoner.

Godt:
+
Over 10.000 internetradiostationer og ca. lige så mange podcasts.
+ Afspil musik fra PC eller MAC til internetradio.
+ Vækkeur/Sleep-funktion
+ Kan spille ret højt
+ Nem at indstille og bruge

Skidt:
-
Jeg har problemer med indstilling af uret, hvor den ikke registrerede min tidszone.

Konklusion: Super lækker radio, der intet mangler. Det er drønærgeligt med indstillingerne af tiden, hvor en autoupdate ville være praktisk.

Læser service:
Pris: 989 kr.
Udlånt af Coolstuff.dk
ANNONCE
Del

Seneste nyt