Connery

Vollebaks Black Squid jakke skifter farve efter lysforholdene

Baseret på blækspruttens kamuflage

Det engelske tøjmærke Vollebak er kendt for nogle meget teknisk eksperimenterende - og ikke mindst opmærksomhedsvækkende design. 

Og det kommer for alvor til udstråling i et af deres seneste produkter: The Black Squid Jacket. 

Jakken blev i første omgang sat til salg i marts 2019, hvor den blev udsolgt på tre dage - og nu er den tilbage, i et nyt oplag. 

Den er åbenlyst ret fed, og navnet hinter til, hvorfor. 

Vollebak har nemlig ladet sig inspirere af blæksprutten, og dens komplekse nervenetværk, der hjælper den med at skifte farve efter omgivelserne. 

ANNONCE
Vollebaks Black Squid jakke skifter farve efter lysforholdene
Vollebaks Black Squid jakke skifter farve efter lysforholdene

Selvfølgelig har Vollebak ikke bygget et kunstigt nervesystem ind i jakken, til gengæld gør de brug af et syntetisk materiale, der efterligner blækspruttens even til at gøre sig hyper-synlig. 

Jakken er lavet af et tekstil, der i lyssvage omgivelser har et olielignenede look, men når det strejfes af dagslys - eller andre lyskilder, lyser det op i alle regnbuens farver. Det sker, fordi tekstilet er skabt med over to millioner mikroskopiske spejle, der giver genlys, når solen rammer dem. (Faktisk matcher den Samsung Note 10 perfekt!)

Black Squid Jacket er en shell-jakke, der både kan fungere som en flashy overgangsjakke - eller det mest flashy stykker ydertøje på skituren!

Prisen lyder på 895 euro (Knap 6.700 kroner), men så har du også den vildeste shell-jakke på pisten - eller hvor du nu har lyst til, at flashe den. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce