Connery

Vollebak er på vej med en vild selvlysende vinterjakke

The Solar Charged Puffer

Vollebak er et specielt brand, der altid har haft et hyperfokus på teknologiske materialer og et godt design - vi har gennem tiden set flere vilde påfund fra dem, og denne vinter har de genopfundet den selvlysende jakke.

Tilbage i 2017 "opfandt" Vollebak en selvlysende løbejakke - den blev kåret som årets sportsgadget af WIRED Magazine.

Nu har de proppet det selvlysende look i en varm dynejakke. 

ANNONCE

I almindeligt dagslys er det bare en lækker hvid vinterjakke, men lige så snart mørket falder på, forvandles den til noget andet. 

Den selvlysende effekt aftager over tid - men selv efter 12 timer vil jakken stadig have en svag grøn farve i mørke - ikke hvid. 

It's pretty cool. 

ANNONCE
Vollebak - Solar Charged Puffer - Vollebak er på vej med en vild selvlysende vinterjakke Vollebak - Solar Charged Puffer

Jakken der såre simpelt hedder "The Solar Charged Puffer" har et mellemlag der lynhurtigt lagrer lysenergien, der rammer jakkens overflade - det skulle efter sigende virke så godt, at du kan bruge en lommelygte til at tegne selvlysende mønstre på jakken, når der er mørkt. 

ANNONCE
Vollebak - Solar Charged Puffer - Vollebak er på vej med en vild selvlysende vinterjakke Vollebak - Solar Charged Puffer

Jakken holder dig varm i temperaturer ned til -20 grader, og foret er miljøvenligt - lavet af genbrugt plastik fra omkring 15 halvliters-flasker. 

The Solar Charged Puffer er sælges fra den 20. november 2020 til en vejledende salgspris på €1145.

Del

Seneste nyt