Connery

Voldsomt dedikeret kamera-smartphone: Sony Xperia Pro-I

Sonys nye smartphone har et kæmpe kamera

Sony har stille og roligt bevæget sig ud af en meget kamera-fokuseret vej, med deres seneste smartphones - og den nyligt annoncerede Sony Xperia Pro-I tager den udvikling videre til det næste naturlige skridt. 

Den nye smartphone bliver nemlig udstyret med en 1-tomme sensor, af samme type, som har gjort Sony RX100 kameraet til et meget populært digital-kamera. 

ANNONCE
Voldsomt dedikeret kamera-smartphone: Sony Xperia Pro-I

Xperia Pro-I er et vildt sats, på at få det bedste kamera i en smartphone - og funktioner er der nok af. Den åbenlyse fordel, ved at smide så stor en kamerasensor i en smartphone, er at der er mulighed for et langt større lysindfald, og desuden bliver det udnyttet med en Bionz X billedbehandlingsprocessor, og en helt vanvittig autofokus-funktion med 315 punkter. Det giver blandt andet real-time tracking af mange bevægelige objekter, takket være hjælp fra kunstig intelligens. 

Med Xperia Pro-I er det også muligt at optage 4K video med 120 FPS. 

ANNONCE
Voldsomt dedikeret kamera-smartphone: Sony Xperia Pro-I

Foruden det næsten absurde kamera, er smartphonen også udstyret med 4K HDR OLED skærm med 120Hz opdateringshastighed, et væld af lydfunktioner, herunder full-stage stereohøjttalere med Dolby Atmos understøttelse og et 3.5 mm jackstick. 

Som andre Xperia smartphones kommer den nye model også med IP68 -klassificering og er vandtæt og støvafvisende. 

Hjertet i smartphonen er flagskibschippen Snapdragon 888 5G, og der er også blevet plads til 12GB RAM og 512 GB lagerplads - med mulighed for udvidelse op til 1 TB ekstra via mikro SDXC kort. 

ANNONCE
Sony Xperia PRO-I

Pris og tilgængelighed

Sony Xperia PRO-I, lanceres i Danmark i december 2021, og mens den danske pris endnu ikke er offentliggjort, lyder prisen hos andre europæiske markeder på cirka 1.799 euro. 

Del

Seneste nyt

Annonce