Connery

Voldelige spil i julegave

Disse spil skal man ønske sig til jul, hvis man tørster efter vold!

Underligt nok er det igen i USA, den er gal.

Der har efterhånden været en del omtale af netop dette emne. Og for at det ikke skal være løgn, har der også været en artikel her på magasinet omkring det. Hvis du er for doven til at søge efter den vil jeg være så rar og give et link: Vold i film og spil
ANNONCE
Voldelige spil i julegave
Men for ikke at komme helt ud på et sidespor, snakker vi i denne artikel om, hvilke spil du bør de have stående på din ønskeseddel, hvis du ønsker mest vold i dine spil. Min ønskeseddel er lige blevet gevaldigt opdateret efter, at jeg læste en artikel om en forældre-organisation i USA, der har lavet en liste over, hvilke spil man absolut ikke bør købe til sine børn. Netop fordi de er for voldelige.

Da jeg så den, tænkte jeg selvfølgelig FEDT, så kan jeg da netop se, hvilke spil jeg burde købe, istedet for at blive røvrendt hver gang jeg køber et spil, jeg tror har masser af vold. Måske er det ikke helt den intention, som organisationen har haft, men det er jeg jo ligeglad med. Tanken bag denne liste er sikkert god nok. Bare den er møntet til de rette personer.

Jeg tror også, vi skal have lavet en liste over, hvilken musik vi ikke må høre, fordi de siger bitch, so eller kælling. Eller hvis man hører lyden af en .44 gå af. Nej det går virkelig ikke?

Her er det vi alle har ventet på. Listen over hvilke ultra-voldelige spil du helst skal have liggende under juletræet i år.

1. Resident Evil 4

Her spiller man en special agent, som bliver sendt ind for at redde præsidentens datter, som er blevet kidnappet. I løbet af få minutters spil vil man allerede kunne finde liget af en kvinde, der er sat fast til væggen. Vel og mærke med en gaffel igennem hendes ansigt. Yes, det er fandme sådan det skal være!

2. Grand Theft Auto: San Andreas

Uh en klassiker, hvem kender ikke GTA? Hvis man ikke kender GTA serien, er der noget galt. Men man spiller altså en ung purk, som har været ude i noget ballade og er røget helt ned at rangstigen. Så er det dit job, at få dig arbejdet op ad den kriminelle rangstige ved at arbejde med bander, slå en masse folk ihjel. Dette foregår blandt andet ved at skyde, slå eller finde et af de mange våben og smadre dem fuldstændigt. Det fede er, at man kan smadre så meget man vil, uden at det ødelægger historien.

3. God of War

Her er man en kriger, som er blevet forrådt af guder til at myrde sin egen familie. Så går historien på, at man skal have hævn. Fanger bliver brændt levende, og man kan lave
4. Narc

Her er man en agent for politiet, som har fået til opgave at få en meget farligt stof væk fra gaden. For at blive bedre kan man anholde almindelige narkohandlere og tage deres narko for at forbedre ens præstation og i færd med dette - blandt andet - sparke hovederne af fjenderne.

5. Killer 7

Her kan man tage kontrol over syv lejemordere, som skal besejre en stor selvmorderisk terroristorganisation. Spillet kommer blandt andet til en stor konflikt mellem USA og Japan. Spilleren kan samle blod fra ofre for at få energi og er nødt til at skære sine håndled op for at finde nye passager.

6. The Warriors

Dette spil er baseret på en masse bandehændelser i New York. Det voldelige i dette spil er, at man kan få sin bande til at udføre ordrer om for eksempel at dræbe alt og alle, som er tæt på. Fedt!
ANNONCE
Voldelige spil i julegave
7. 50 Cent: Bulletproof

Spillet om den famøse rapper, som er blevet skudt mange gange, og som vi alle har hørt en masse historier om, hvor farlig han er. Spillet er baseret på hans liv. 50 Cent startede langt nede, hvorefter han senere arbejdede sig op igennem rapmusikken.

8. Crime Life: Gang Wars

Jeg er så vild med denne titel. Først hører man noget om kriminalitet, efterfulgt af at det sikkert handler om bander. Allerede der er man sikret vold. Det går i alt sin enkelthed ud på at styre sin bande til at smadre, dræbe, stjæle alt hvad man kan komme i nærheden af. Dejligt.

9. Condemned: Criminal Origins

Her spiller man en FBI agent på jagt efter seriemordere, som har dræbt deres ofre på de klammeste måder, man overhovedet kan tænke sig. Dette spil er til Xbox360, så man får virkelig fulde udbytte af den nye forbedrede grafik. Det er fandme fedt!

10. True Crime: New York City

Her er man en politibejent for New York's politiafdeling. Man skal finde ud af, hvem der har dræbt ens ven. Man kan plante beviser på civile for derefter afpresse dem for penge. Det er fandme moralsk forkasteligt og ultrafedt.

Der var den så. Listen over de ti spil du helst skal have. Skal du have dem? Ja! Vold i spil er nemlig fedt. Jeg elsker bare at kunne gå rundt og smadre folk, som jeg nu har lyst til. Det har jeg gjort længe. Altså i computerspil. Og jeg har, såvidt jeg ved, ikke taget skade.

Hvis du skulle stå i den uheldige situation at være målgruppe for forældreorganisationen, så synes de, at du burde købe spil som Harry Potter og Flammernes Pokal, Narnia spillene eller Sly 3. Ja, men vi gider jo heller ikke falde i søvn.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce